Verliefd op Nederland

Verliefd op Nederland: Eén van de leukste boeken over reizen in Nederland

Geüpdatet op

Massaal hebben we het afgelopen jaar – en dit jaar – ons eigen kikkerlandje ontdekt. Nog nooit is het zo druk geweest in parken, natuurgebieden en langs de kust. Beetje bij beetje ontdekken we steeds meer hoe mooi Nederland is én dat je eigenlijk dus helemaal niet ver hoeft te reizen voor een heerlijke stedentrip of vakantie. In het boek Verliefd op Nederland neemt Roëll de Ram je mee naar de mooiste plekken en bezienswaardigheden in Nederland.

Inhoudsopgave:Verliefd op Nederland: Eén van de leukste boeken over reizen in Nederland
  1. Verliefd op Nederland
  2. Vakantie in eigen land
  3. Nieuwsgierig?

Verliefd op Nederland

Roëll de Ram is de oprichtster van de Nederlandse reisblog We Are Travellers. Voor haar blog reisde ze de afgelopen jaren de hele wereld over, maar ook Roëll bleef in 2020 dichtbij huis. Na het uitbrengen van haar eerste boek, Backpack bestemmingen (aanrader!), kwam in 2020 haar boek Verliefd op Nederland uit waarin ze je de meest bijzondere plekken dicht bij huis laat zien.

Het boek is onderverdeeld in zestien verschillende thema’s, zoals dagje strand, sprookjeskastelen, winterwonderland en bijzonder overnachten. Aan de hand van prachtige foto’s die gemaakt zijn door Roëll zelf, maar ook door andere hobby- en professionele fotografen en reisbloggers wordt je meegenomen naar unieke, bekende en onbekende plekken in eigen land.

Verliefd op Nederland
Verliefd op Nederland

Vakantie in eigen land

Dat je voor een mooie reis echt niet ver hoeft te reizen blijkt wel tijdens het lezen van Roëll haar boek. Zo kun je onder andere lezen over de heuse ‘Big Five’ die je in Nederland kunt spotten en vindt je tips voor unieke plekken om te overnachten. Natuurlijk worden bekende hoogtepunten van Nederland, zoals de Zaanse Schans, Kinderdijk en de Waddeneilanden besproken, maar Verliefd op Nederland staat voor meer dan de ontdekte plekken.

Verliefd op Nederland - Roëll de Ram

Nieuwsgierig?

Het reisboek Verliefd op Nederland is verkrijgbaar voor €22.50 via Bol.com. Liever als e-book lezen? Dat kan. Het e-book is verkrijgbaar voor €12.99.

Extra tip: Op 20 april 2020 komt Roëll haar derde boek uit, Verliefd op Europa. Verliefd op Europa kun je nu bestellen op Bol.com.

Meer inspiratie voor Nederland op doen?