Reizen naar Vietnam

Ben je op zoek naar een veelzijdige reisbestemming, dan is Vietnam een perfecte keuze. Het land bestaat aan de ene kant uit bruisende steden als Hanoi en Ho Chi Minh City en aan de andere kant uit paradijselijke stranden, bewoond een onbewoonde eilanden en kalkstenen bergen. Maar ook voor een portie cultuur en historie is het land een geweldige reisbestemming. Leer over de gruwelijke Vietnam oorlog door een bezoek te brengen aan de Cu Chi tunnels en/of het War Museum, huur of koop een motor in Vietnam en reis over de beroemde Ho Chi Minh Trail of geniet tijdens een heerlijke kookcursus.

Vietnam prikkelt al je zintuigen

Vietnam is het land dat al je zintuigen prikkels. Het is het land waar meer motoren leven dan mensen. Waar de straat oversteken een ware beproeving is, maar waar de lokale bevolking steevast blijft glimlachen terwijl ze langs je rijden.

Ook wanneer je de chaotische steden achter je hebt gelaten zullen je zintuigen geprikkeld blijven. Snuif de geuren op van de lekkerste gerechten als een verse kom pho of een heerlijke bahn mi. Wandel door de mooiste natuurgebieden als Sapa en Phong Nha National Park, bewonder de mooiste tempels, authentieke dorpen en reis per motor over de beroemde Hai Van Pass. Liever het water op? Halong Bay en Tam Coc behoren tot de mooiste natuurgebieden in zuidoost Azië.

Reizen door het land betekent avontuur. Of je nou per motor of met het openbaar vervoer door het land reis. Snel boeken dus die reis, zodat je alle prachtige bezienswaardigheden in Vietnam met je eigen ogen kunt bewonderen!