Omdat wij graag transparant willen zijn naar onze bezoekers, vind je hieronder de belangrijkste informatie over onze werkwijze en ons gebruik van persoonsgegevens:

Privacy

Privacy is belangrijk en wordt steeds belangrijker – ook juist online. Daarom gaan wij altijd vertrouwelijk om met privacy gegevens. Persoonlijke gegevens die ingevoerd zijn op Travelaar zullen nooit verkocht worden aan externe partijen. Hieronder kun je zien welke persoonlijke gegevens wij van je ontvangen wanneer jij Travelaar bezoekt. Uiteraard leggen we je ook uit wat er met deze informatie gebeurt.

Cookies

Voor het opslaan van informatie maken wij gebruik van cookies. Deze informatie gebruiken wij om het online gebruiksgemak van onze bezoekers – voor jou ook dus – te vergroten en om na te gaan hoe onze website gebruikt wordt. Op deze manier kunnen wij nagaan wat er bijvoorbeeld verbeterd moet worden aan de website, zodat gebruikers een nog betere ervaring zullen hebben. Voorbeelden van gegevens die wij in kunnen zien zijn: Welke browser wordt gebruikt om Travelaar te bezoeken, hoeveel tijd besteed je op onze website, welke pagina’s bekijk je en voor hoelang. Deze informatie houden wij bij via Google Analytics. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kun je dit het beste wijzigen in je browserinstellingen.

Links naar andere websites

Om onze bezoekers van de beste informatie te kunnen voorzien linken wij regelmatig naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze websites te vinden is. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze websites.

Het contactformulier op Travelaar

Wij vinden het fijn om contact te hebben met onze bezoekers en lezen en beantwoorden met veel plezier alle e-mails die we ontvangen. Via ons contactformulier kun je ons rechtstreeks een e-mail sturen met jouw vragen of opmerkingen. Hierbij vragen we om jouw e-mailadres en naam in te vullen. Deze gegevens zijn enkel bedoelt zodat wij je een persoonlijke reactie terug kunnen geven. De gegevens die jij invult zullen niet voor andere zaken gebruikt worden en zullen wij nooit doorverkopen aan externe partijen.

Nieuwsbrief

Je kunt je aanmelden om via een nieuwsbrief (Mailchimp) op de hoogte te blijven van Travelaar. Met nieuws over onze reizen, nieuw content en de reisshop die eraan zit te komen. E-mailadressen die wij verzamelen voor deze digitale nieuwsbrief worden slechts gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. Gegevens worden niet gedeeld met andere partijen en worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Onderaan iedere nieuwsbrief geven we je een optie om je af te melden. Meld je je liever op een andere manier af dan is het ook mogelijk een mail te sturen naar info@travelaar.nl. Al hopen we natuurlijk dat je onze nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen. Wij zullen maximaal twee keer per maand een nieuwsbrief versturen.

Content van Travelaar delen op jouw social media kanalen

Op Travelaar geven wij je onder ieder artikel de mogelijkheid om het artikel te liken of delen op social media. Natuurlijk zijn wij super blij wanneer jij dit doet, want dit betekent een groter bereik voor Travelaar. Wanneer jij iets leuk vindt of deelt kunnen wij dit zien. Ook hier geldt dat wij deze informatie nooit voor andere doeleinden zullen gebruiken. Ook zullen wij deze informatie nooit doorverkopen aan derde partijen.

Een reactie achterlaten op Travelaar

Onderaan ieder artikel heb jij als bezoeker de mogelijkheid een reactie achter te laten. Voor het achterlaten van een reactie vragen wij je een naam, e-mailadres en optioneel een website in te vullen. Bij het achterlaten van een reactie wordt over het algemeen ook een IP-adres meegeleverd die wij in kunnen zien. Informatie die wij op deze manier ontvangen zullen wij nooit aan anderen laten zien of doorverkopen aan andere partijen. Mocht je een reactie hebben achtergelaten, maar hier toch niet blij meer mee zijn dan kun je een mail sturen naar info@travelaar.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk de reactie verwijderen.

Disclaimer

  • Alle artikelen op Travelaar zijn geschreven door onszelf of onze gastbloggers. Onderaan ieder artikel kun je zien wie de auteur van het betreffende artikel is.
  • Uiteraard doen wij ons uiterste best om je van de juiste informatie te voorzien en de artikelen up-to-date te houden. Het kan echter voorkomen dat informatie niet (meer) juist is. Mocht je naar aanleiding van onze artikelen een plek gaan bezoeken, dan kun je ons niet aansprakelijk stellen voor informatie die onlangs gewijzigd is. Bovenaan ieder artikel kun je zien wanneer het artikel gepubliceerd en wanneer hij voor het laatst is aangepast als dat van toepassing is.*
  • Wij zijn al ruim twee jaar op wereldreis, maar dit betekent niet dat wij leven van onze blog. 99% van alle hotels, activiteiten, vluchten etc. betalen wij zelf. Af en toe werken wij samen met een bedrijf. Wanneer dit het geval is wordt dit aangegeven onderaan het betreffende artikel.
  • Wij delen altijd – ook (juist) bij gesponsorde artikelen – onze eigen, eerlijke mening. Travelaar bestaat niet om diensten en/of producten aan te prijzen. Wij proberen onze bezoekers van het beste advies te voorzien.
  • Op Travelaar maken wij regelmatig gebruik van affiliatie-links. Dit betekent in het kort dat wij een kleine vergoeding krijgen wanneer jij iets koopt/boekt via één van onze links. Jij betaalt hier echter niets extra’s voor. Je helpt ons enkel en alleen om weer wat langer te kunnen blijven reizen én jou dus langer voorzien van handige reisinformatie en inspirerende reisverhalen. Daarnaast houden we onze website op deze manier kostendekkend. Wil je ons helpen? Wanneer je bijvoorbeeld vliegtickets boekt via deze link of hotels boekt via deze link, help je ons weer een stapje verder. Iets bestellen via Bol.com? Ook daarbij kun je ons helpen.
  • Wij werken enkel samen met bedrijven die passen bij onze doelgroep: reislustige backpackers en/of flashpackers.
  • Alle foto’s, teksten en video’s op Travelaar zijn gemaakt door onszelf of onze gastbloggers. Deze beelden zijn allen auteursrechtelijk beschermd en dienen niet gekopieerd of verspreid te worden zonder onze schriftelijke toestemming.
  • Op Travelaar zul je op verschillende plekken advertenties zien. We doen ons best onze content niet ten koste te laten gaan van de advertenties. Jij bent tenslotte waar we het allemaal voor doen. De advertenties worden geplaatst door een externe partij genaamt Ezoic. Lees hier meer over advertentie integratie op Travelaar.nl

*Heb jij vragen en/of opmerkingen of heb jij een onjuistheid ontdekt in één van de artikelen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@travelaar.nl of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina. Bedankt!