Omdat wij graag transparant willen zijn naar onze bezoekers, vind je hieronder de belangrijkste informatie over onze werkwijze:

  • Alle artikelen op Travelaar zijn geschreven door onszelf of onze gastbloggers. Onderaan ieder artikel kun je zien wie de auteur van het betreffende artikel is.
  • Uiteraard doen wij ons uiterste best om je van de juiste informatie te voorzien en de artikelen up-to-date te houden. Het kan echter voorkomen dat informatie niet (meer) juist is. Mocht je naar aanleiding van onze artikelen een plek gaan bezoeken, dan kun je ons niet aansprakelijk stellen voor informatie die onlangs gewijzigd is. Bovenaan ieder artikel kun je zien wanneer het artikel gepubliceerd en wanneer hij voor het laatst is aangepast als dat van toepassing is.*
  • Wij zijn al ruim anderhalf jaar op wereldreis, maar dit betekent niet dat wij leven van onze blog. 99% van alle hotels, activiteiten, vluchten etc. betalen wij zelf. Af en toe werken wij samen met een bedrijf. Wanneer dit het geval is wordt dit aangegeven onderaan het betreffende artikel.
  • Wij delen altijd – ook (juist) bij gesponsorde artikelen – onze eigen, eerlijke mening. Travelaar bestaat niet om diensten en/of producten aan te prijzen. Wij proberen onze bezoekers van het beste advies te voorzien.
  • Op Travelaar maken wij regelmatig gebruik van affiliatie-links. Dit betekent in het kort dat wij een kleine vergoeding krijgen wanneer jij iets koopt/boekt via één van onze links. Jij betaalt hier echter niets extra’s voor. Je helpt ons enkel en alleen om weer wat langer te kunnen blijven reizen én jou dus langer voorzien van handige reisinformatie en inspirerende reisverhalen. Daarnaast houden we onze website op deze manier kostendekkend. Wil je ons helpen? Wanneer je bijvoorbeeld vliegtickets boekt via deze link of hotels boekt via deze link, help je ons weer een stapje verder. Iets bestellen via Bol.com? Ook daarbij kun je ons helpen.
  • Wij werken enkel samen met bedrijven die passen bij onze doelgroep: reislustige backpackers en/of flashpackers.
  • Alle foto’s en video’s op Travelaar zijn gemaakt door onszelf of onze gastbloggers. Deze beelden zijn allen auteursrechtelijk beschermd en dienen niet gekopieerd of verspreid te worden zonder onze schriftelijke toestemming.

*Heb jij vragen en/of opmerkingen of heb jij een onjuistheid ontdekt in één van de aritkelen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina. Bedankt!