Nepal

Ben jij jouw reis naar of vakantie in Cambodja aan het plannen? Op deze pagina vind je allerlei handige reistips voor reizen naar Cambodja. Met informatie over de mooiste plekken en bezienswaardigheden in Cambodja en handige tips die je helpen bij het voorbereiden van jouw reis. Want hoewel buurlanden Thailand en Vietnam een stuk populairder zijn, beschikt Cambodja over een aantal van de populairste toeristische attracties in Zuidoost Azië.

  • Hoofdstad Nepal: Kathmandu
  • Aanbevolden vaccinaties: DTP, hepatitis A en buiktyfus. In sommige delen van Nepal komt malaria voor.

    Laat je voor je reis informeren door Vaccinaties op Reis.

  • Beste reistijd: Maar tot en met mei en oktober en november.
  • Munteenheid: Nepalese rupee

Nieuwste artikelen

Reizen naar Nepal

Nepal is misschien niet het eerste land in Azië waar je aan denkt bij het boeken van je volgende reis. Maar een reis naar deze bijzondere bestemming zal je nooit doen teleurstellen. Nepal is een magische en sprookjesachtige reisbestemming dat ingeklemd ligt tussen China en India. Met hoogtepunten als de hoofdstad Kathmandu, het relaxte Pokhara en de natuur van Chitwan National Park is er voor iedereen iets te beleven. Alleen al het zicht op het machtige Himalaya gebergte maakt reizen een geweldige ervaring.

Maar reizen door het land is niet hetzelfde als een vakantie plannen binnen Europa. Daarom hebben wij op deze pagina de handigste, praktische reistips voor een reis door het land voor je verzameld.

Snel boeken dus die reis, zodat je alle bezienswaardigheden met je eigen ogen kunt bewonderen!