Samenwerken met een reisblog

Samenwerken met Travelaar

Heb jij een fantastisch (reis)product op de markt gezet en wil jij deze onder de aandacht brengen van duizenden reizigers? Of wil je een bedrijf of bestemming uitlichten op Travelaar en samenwerken met een reisblog? Wij staan altijd open voor leuke, unieke samenwerkingen die passen bij onze doelgroep. Op dit moment (augustus 2021) ontvangt Travelaar gemiddeld 50.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast reizen via social media ongeveer 16.000 volgers met ons mee. Dit maakt Travelaar een uitstekend medium om een product, dienst, bestemming of bedrijf onder de aandacht te brengen. Al jaren werken wij regelmatig samen met accommodaties, bestemmingen en bedrijven.

Inhoudsopgave

Samenwerken
 1. Samenwerken met Travelaar
 2. Samenwerken met een reisblog: De mogelijkheden voor adverteren op Travelaar
 3. Inzet Social Media
 4. Mediakit en tarievenlijst
 5. Pakketje versturen?
 6. Eerder samengewerkt met
 7. Freelance opdrachten

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking met een reisblog? Lees dan snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Samenwerken met een reisblog : Travelaar

Samenwerken met een reisblog: De mogelijkheden voor adverteren op Travelaar

 • Individuele persreizen
 • Het schrijven van (product)reviews. Dit doen we alleen over producten die we zelf daadwerkelijk kunnen testen.
 • Het testen van accommodaties in binnen- en buitenland.
 • Plaatsen van advertorials of sponsored posts*
 • Winacties
 • Campagnes op social media. Travelaar is onder andere ambassadeur van de provincie Groningen voor de #hiermoetjezijn campagne op Instagram van het NBTC.
 • Verkoop van onze reisfoto’s. Het is niet toegestaan om foto’s die zijn geplaatst op Travelaar zonder toestemming te gebruiken. Bekijk onze disclaimer en privacy policy.

Heb je zelf een tof idee voor een unieke manier om te samenwerken met een reisblog, maar staat de optie er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In real life kennis maken? Wij staan altijd open voor een fijn gesprek onder het genot van een kop koffie in Groningen.

Inzet Social Media

Naast het adverteren op Travelaar is het ook mogelijk om ons in te huren voor promotie via onze social media kanalen. Op onze social media delen we enkel foto’s en video’s gemaakt door onszelf. Tijdens persreizen en verblijven op locaties delen wij video’s en foto’s op onze Instagram Stories. Op dit moment heeft het Instagram account van Travelaar ruim 10.000 volgers.

Mediakit en tarievenlijst

Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected] voor het bespreken van een eventuele samenwerking. Wij sturen graag onze mediakit en tarievenlijst toe.

*Wij plaatsen geen advertorials die zijn geschreven door commerciële partijen. Alle advertorials op Travelaar worden door onszelf geschreven. Wij gaan dan ook niet in op voorstellen voor het plaatsen van advertorials geschreven door commerciële partijen.

Travelaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 73516759

Pakketje versturen?

Leuk!

Travelaar Online Media
Erick & Kirsten
Westerbinnensingel 20-3
9718 BT
Groningen (geen bezoekadres)

Eerder samengewerkt met

De afgelopen jaren zijn er veel bedrijven en bestemmingen geweest waar wij een mooie samenwerking mee hebben opgezet. Deze bedrijven, merken en bestemmingen ging je voor (onder andere):

Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) – Visit Flanders – Visit Valencia – TUI – Bever – Netherlands Board of Tourism & Conventions – Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost-Friesland – Mevo Reizen – Sunny Cars – Fjällräven – Thule – Hanwag – Osprey Europe – Nivon Natuurvrienden – Coleman – Campingaz – East Nomads.

Freelance opdrachten

Naast haar werk voor Travelaar is Kirsten in te huren als freelance tekstschrijver, blogger, social media specialist, SEO specialist en/of fotograaf. Ik werkte eerder bijvoorbeeld voor Expedia, Zapper Group en Uniglobe. Vragen of interesse, ik kom graag in contact met je!