Header voor categorie: Oeganda

Oeganda

Taal: Engels


  • Hallo: Hello

  • Bedankt: Thanks/Thank you

Valuta: Oegandese shilling (UGX)


Noodnummer: 999/122


Over Oeganda

Oeganda (of Uganda) wordt ook wel de parel van Afrika genoemd. Niet zo gek, want de natuur is schitterend. Met de mogelijkheid om de Big Five te spotten en geweldige nationale parken. Maar ook de vriendelijke bevolking maakt Oeganda een geweldige reisbestemming. Wil jij reizen naar Oeganda? Hieronder vind je al onze artikelen boordevol handige reistips. Met tips en informatie voor het ontdekken van een originele reisbestemming.


Beste reistijd De maanden december tot en met februari en juni tot en met september zijn de beste maanden voor een reis door Oeganda. Deze periode is perfect omdat er dan de minste regel valt.


Vliegtickets Vliegen van Amsterdam naar Oeganda kan met een rechtstreekse vlucht. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur een een retourticket boek je vanaf €400 per persoon via WTC, Skyscanner of Momondo.


Reisbudget Oeganda is niet één van de goedkoopste reisbestemmingen. Dit komt voornamelijk doordat excursies en entreeprijzen voor nationale parken redelijk hoog liggen. Voor een reis naar Oeganda moet je rekening houden met een reisbudget van minimaal €50 per persoon per dag. Natuurlijk kun je je reis zo duur maken als dat je zelf wilt.