Oeganda

Oeganda (of Uganda) wordt ook wel de parel van Afrika genoemd. Niet zo gek, want de natuur is schitterend. Met de mogelijkheid om de Big Five te spotten en geweldige nationale parken. Maar ook de vriendelijke bevolking maakt Oeganda een geweldige reisbestemming. Wil jij reizen naar Oeganda? Hieronder vind je al onze artikelen boordevol handige reistips. Met tips en informatie voor het ontdekken van een originele reisbestemming.

  • Hoofdstad Oeganda: Kampala
  • Aanbevolen vaccinaties: DTP en hepatitis A.
  • Beste reistijd: De maanden december tot en met februari en juni tot en met september zijn de beste maanden voor een reis door Oeganda.
  • Munteenheid: Oegandese shilling
Hoe duur is Oeganda: Budget

Hoe duur is Oeganda: Budget

Het blijk maar weer dat je geen een Afrikaans land kunt vergelijken. Waar je in Zuid-Afrika voor een klein bedrag in een villa slaapt, slaap je in Oeganda in …Lees meer

Reizen naar Oeganda: Dit moet je weten

Reizen naar Oeganda: Dit moet je weten

Afrika is echter een te gek continent met fantastische landen, waarvan Oeganda er één is. Als je niet houdt van de gebaande paden en een cultuur echt wilt leren ken…Lees meer

Reizen naar Oeganda

Voor wie gek is op natuur en wildlife is Oeganda een droombestemming. Het land barst van de prachtige natuurgebieden, zoals Lake Mburo National Park en bijzondere bestemmingen. Zo waan je je op de Ssese eilanden bijvoorbeeld echt in het paradijs.

Snel boeken dus die reis, zodat je alle bijzondere bezienswaardigheden met je eigen ogen kunt bewonderen!