Header voor categorie: Singapore

Singapore

Taal: Maleis (de nationale taal), Engels, Tamil en Mandarijn


  • Hallo: Hello

  • Bedankt: Tarima Kasih

Valuta: Singaporese dollar (SGD)


Noodnummer: Politie (999), ambulance (995)


Over Singapore

Singapore is het kleinste land in Zuidoost-Azië en wordt vaak gecombineerd met een reis door buurlanden. Het land is zo klein dat je in een aantal dagen de mooiste bezienswaardigheden kunt ontdekken, maar Singapore is meer dan alleen maar stad. Vergeet tijdens het plannen van je reis vooral niet de prachtige eilanden en hagelwitte stranden. Een vakantie naar Singapore is meer dan een stedentrip. Wil jij reizen naar Singapore? Hieronder vind je al onze artikelen over Singapore. Artikelen boordevol praktische informatie en handige reistips.


Beste reistijd De maanden februari tot en met oktober zijn de beste maanden voor een reis naar Singapore. Tussen november en januari valt de meeste regen, maar het gehele jaar is er veel kans op regen in Singapore.


Vliegtickets Vliegen naar Singapore kan rechtstreeks vanaf Amsterdam. Een retourticket hoeft niet meer dan €500 te kosten. De beste prijzen vind je via Skyscanner, Momondo of WTC.


Reisbudget Singapore is geen goedkope bestemming, maar gelukkig liggen de prijzen nog steeds iets lager dan in Nederland. Je kunt de prijzen in Singapore vergelijken met die in Hong Kong en Taiwan. Je moet zeker rekenen op €30 per persoon per dag. Met name accommodaties zijn prijzig in Singapore. Die kun je daarom het beste vooraf online boeken.  Hier lees je wat wij uitgaven in twee dagen.