Reizen naar Indonesië

Indonesië is een archipel bestaande uit ruim 18.000 verschillende eilanden. Het is het grootste islamitische land ter wereld. De meest bezochte eilanden van het land zijn Bali, Lombok, Java en Sumatra. En welk eiland je ook kiest, je zult de vakantie van je leven hebben. Reizen naar dit fantastische land betekent dat je de keuze hebt uit de mooiste eilanden, jungle, prachtige rijstvelden, watervallen, hagelwitte stranden, een prachtige onderwaterwereld, wildlife en levendige steden. Voor welke Indonesisch eiland je ook kiest, je reis zal onvergetelijk worden.

Het populaire Bali

Het populairste eiland in Indonesië is zonder twijfel Bali. En dat is niet zo gek, want wat is het leven hier relaxt. Hoewel Indonesië het grootste islamitische land ter wereld is, is Bali een hindoeïstisch land en dat zorgt voor grote verschillen met de overige eilanden. Het eiland wordt ook wel het ‘eiland van de goden’ genoemd en straalt één en al spiritualiteit uit. De perfecte plek om helemaal zen te worden. Bali is absoluut prachtig, maar focus je op je reis niet teveel op alleen dit eiland. Verleng je reis bijvoorbeeld met een heerlijke tijd op Nusa Penida of de Gili eilanden welke beide gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Bali. Je vakantie op Bali is de perfecte getaway.

En of je nou een vakantie boekt of gaat backpacken in Indonesië, zorg ervoor dat je geniet. En dat gaat zeker weten lukken.

Snel boeken dus die reis, zodat je alle prachtige bezienswaardigheden in Indonesië met je eigen ogen kunt bewonderen!