Contact

Travelaar is de Nederlandse reisblog voor avontuurlijke, individuele reizigers. Of je nou op zoek bent naar informatie over je volgende stedentrip bestemming, je wereldreis aan het voorbereiden bent of gaat voor een avontuurlijke roadtrip, op Travelaar helpen we je op weg. Op ons online reismagazine vind je informatie over meer dan 50 bestemmingen. Staat de bestemming waarnaar jij op zoek bent er niet tussen? Probeer dan eens de zoekfunctie en kijk of we je verder kunnen helpen.

Heb je vragen over een bepaalde bestemming, heb je hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een goede tip met ons delen? Stuur dan een e-mail naar info@travelaar.nl. en/of volg ons op Instagram en stuur ons gerust een berichtje.

Trakteer ons op een kopje koffie

Heb jij écht iets gehad aan alle reistips op Travelaar en vind je het leuk om iets terug te doen? Wij zouden het super fijn als je ons – eenmalig of maandelijks – zou trakteren op een kopje koffie. Op deze manier kunnen wij Travelaar hopelijk nog heel lang onderhouden en in de lucht houden. Mega bedankt!

Trakteer ons op een koffie

Gaat trakteren niet lukken, maar wil je ons wel op een andere manier helpen? Je kunt ons ook helpen door je volgende reis, vakantie, vliegtickets of huurauto via ons te boeken. Op onze ‘Friends Pagina‘ vind je meerdere links die je hiervoor kunt gebruiken. Als je via één van deze links iets bestelt of boekt ontvangen wij daar een kleine commissie voor. En het fijnste is is dat het voor jou helemaal niets extra kost!