Contact

Travelaar is de Nederlandse reisblog voor avontuurlijke, individuele reizigers. Of je nou op zoek bent naar informatie over je volgende stedentrip bestemming, je wereldreis aan het voorbereiden bent of gaat voor een avontuurlijke roadtrip, op Travelaar helpen we je op weg. Op ons online reismagazine vind je informatie over meer dan 50 bestemmingen. Staat de bestemming waarnaar jij op zoek bent er niet tussen? Probeer dan eens de zoekfunctie en kijk of we je verder kunnen helpen.

Heb je vragen over een bepaalde bestemming, heb je hulp nodig bij het plannen van jouw reis of wil je een goede tip met ons delen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Kirsten en Erick op een schommel op Isla Holbox

Samenwerken met Travelaar

Heb jij een fantastisch (reis)product op de markt gezet en wil jij deze onder de aandacht brengen van duizenden reizigers? Of wil je een bedrijf of bestemming uitlichten op Travelaar? Wij staan altijd open voor leuke, unieke samenwerkingen die passen bij onze doelgroep. Toen de wereld nog was zoals ‘ie was bezochten maandelijks ruim 50.000 unieke bezoekers per maand onze blog. Daarnaast reizen via social media bijna 10.000 volgers met ons mee. Dit maakt Travelaar een uitstekend medium om een product, dienst, bestemming of bedrijf onder de aandacht te brengen. Al jaren werken wij regelmatig samen met accommodaties, bestemmingen en bedrijven.

Mogelijke samenwerkingen

  • (Individuele) persreizen
  • Het schrijven van (product)reviews. Dit doen we alleen over producten die we zelf daadwerkelijk kunnen testen.
  • Het testen van accommodaties in binnen- en buitenland.
  • Plaatsen van advertorials of sponsored posts*
  • Winacties
  • Campagnes op social media
  • Verkoop van onze reisfoto’s. Het is niet toegestaan om foto’s die zijn geplaatst op Travelaar zonder toestemming te gebruiken. Bekijk onze disclaimer en privacy policy.

Heb je zelf een tof idee voor een unieke samenwerking, maar staat de optie er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In real life kennis maken? Wij staan altijd open voor een fijn gesprek onder het genot van een kop koffie in Groningen.

Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected] voor het bespreken van een eventuele samenwerking. Wij sturen graag onze mediakit en tarieven toe.

*Wij plaatsen geen advertorials die zijn geschreven door commerciële partijen. Alle advertorials op Travelaar worden door onszelf geschreven. Wij gaan dan ook niet in op voorstellen voor het plaatsen van advertorials geschreven door commerciële partijen.

Freelance opdrachten

Naast haar werk voor Travelaar is Kirsten in te huren als freelance tekstschrijver, blogger, social media specialist, SEO specialist en/of fotograaf. Ik werkte eerder bijvoorbeeld voor Expedia, Zapper Group en Uniglobe. Vragen of interesse, ik kom graag in contact met je!