Header voor categorie: Taiwan

Taiwan

Taal: Taiwanees en Mandarijn


  • Hallo: Lí-Hó

  • Bedankt: To-siá

Valuta: Taiwanese dollar (TWD)


Noodnummer: Politie (110), ambulance (119), brandweer (119)


Over Taiwan

Reizen naar Taiwan

Taiwan is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij een reis naar Azië. Toch is een vakantie in Taiwan een geweldig idee. Taiwan barst van de mooiste – onontdekte – bezienswaardigheden. Maar ook prachtige natuurgebieden en hagelwitte stranden. Lijkt het jou tof om eens een andere bestemming te ontdekken? Op deze pagina vind je al onze praktische tips en informatie over het land.


Beste reistijd Lente en herfst.


Vliegtickets http://clk.tradedoubler.com/click?p=224457&a=2876749&g=0&url=https://www.skyscanner.nl/transport/vluchten/amst/tpet/?adultsv2=1&cabinclass=economy&childrenv2=&inboundaltsenabled=false&outboundaltsenabled=false&oym=2101&preferdirects=true&rtn=0&qp_prevProvider=ins_browse&qp_prevCurrency=EUR&priceSourceId=taps-taps&qp_prevPrice=469&selectedoday=01


Reisbudget Taiwan is geen goedkope reisbestemming. Je kunt de prijzen vergelijken met bijvoorbeeld Hong Kong. Wat betekent dat de prijzen iets lager liggen dan in Nederland. Met name accommodaties zijn prijzig in Taiwan. Deze kun je daarom het beste vooraf boeken via Booking.com. Zelf gaven wij bijna €50 per persoon per dag uit in Taiwan. Je vindt hier al onze uitgaven.