Reizen naar India

India is een land waar je verliefd op wordt, of een ongelofelijke hekel aan hebt. Het land heeft twee kanten en een reis naar India zal je ongetwijfeld een cultuurshock opleveren. Maar het land heeft ook prachtige plekken, natuurgebieden, steden en dorpen, stranden en bezienswaardigheden. Tel daar het heerlijke eten bij op en je hebt een geweldige vakantie- of reisbestemming te pakken.

India is één van de grootste en meest dichtbevolkte landen ter wereld en dat zie je overal in het land terug. Maar ook bij deze ervaring hangt het weer helemaal af van voor welke regio je kiest. Kies je voor de bergen in het noorden van het land, de ongerepte natuur in het midden, de uitgestrekte stranden en kliffen aan de oost-of westkust of reis je naar bruisende, levendige steden als New Delhi en Mumbai? Of wat dacht je van één van de bijzondere wereldwonderen, de Taj Mahal? Ook deze kun je bewonderen. Waar je ook voor kiest, een reis door India zal absoluut nooit saai zijn.

Reizen naar Kerala

Hoewel je op Travelaar informatie zult vinden over veel bestemmingen ter wereld, vind je over India vrijwel alleen informatie over reizen naar het land in het algemeen of over reizen naar Kerala. Met bijzondere bestemmingen als Munnar en Fort Kochi. Kerala is de zuidelijke deelstaat in het land en is één van de meest welvarendste delen. Dit betekent dat Kerala een perfecte bestemming is voor een eerste kennismaking met het land.

Snel boeken dus die reis, zodat je alle bijzondere bezienswaardigheden in India met je eigen ogen kunt bewonderen!