Reizen naar Thailand: Het land van de glimlach

Het land van de glimlach is een naam die niet voor niets aan Thailand is gegeven. Het land is voor veel (beginnende) reizigers favoriet en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Want reizen door Thailand betekent één groot avontuur, zonder dat het allemaal al te moeilijk wordt. Want dat Thailand goed weet hoe ze met reizigers om moet gaan dat is een ding dat zeker is. Het land is zo ingesteld op reizigers dat backpacken in Thailand een eitje is, juist voor beginnende backpackers. Maar dat betekent niet dat een reis door het land van de glimlach saai is. In tegendeel. Zelf na een paar maanden reizen door dit veelzijdige land gaat het niet vervelen.

Natuur, cultuur, stranden en eilanden

Je reist betekent ultiem relaxen op een aantal van de mooiste stranden van de wereld, genieten van de Thaise keuken, wandelen door de mooiste natuurgebieden, je onderdompelen in de Thaise cultuur en reizen langs bruisende steden als Bangkok en Chiang Mai, authentieke dorpen en de mooiste Thaise eilanden.

Tijdens je reis door Thailand kun je tijdens een paar weken het gevoel hebben op meerdere plekken in de wereld te zijn geweest. Zo veelzijdig is het land. Met groene, weelderige bergen, wilde olifanten, historische hoofdsteden en krachtige watervallen in het noorden. En hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, enorme palmbomen en bewoonde en onbewoonde eilanden in het zuiden. En uiteraard die Thaise bevolking die een glimlach op je gezicht zal toveren. Voor welke Thaise regio je ook kiest, je reis zal gegarandeerd een succes worden.

Snel boeken dus die reis, zodat je alle prachtige bezienswaardigheden in Thailand met je eigen ogen kunt bewonderen!