Vakantieland Spanje

Wie kent Spanje niet als vakantieland. Het land is nog steeds één van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. Als snel wordt gedacht aan een vakantie aan de Spaanse Costa’s, maar het land is dan dat. Meer dan de beroemde Costa Blanca – hoewel het daar ook bloedmooi is – en feestgebieden als Salou en Lloret de Mar. Op Travelaar laten we je de andere kant van Spanje zien.

En hoewel je hier natuurlijk ook informatie vindt over populaire Spaanse steden als Barcelona en Valencia, nemen we je ook mee naar onbekendere regio’s. Denk aan het veelzijdige Spaans Baskenland met prachtige steden als San Sebastián en Bilbao. Of de regio Navarra waar je zelfs een semi-woestijn kunt ontdekken. Het land is zo groot dat je je er met gemak maanden zou kunnen vermaken. Want laten we ook niet de Spaanse eilanden als Mallorca, Ibiza en Gran Canaria vergeten. Eilanden met allen hun eigen karakter en sfeer.

Vakantie in Spanje

Of je nou vakantie wilt vieren op één van de mooiste Spaanse stranden, gaat voor een stedentrip naar één van de mooiste Spaanse steden of een mooie roadtrip wilt maken, Spanje heeft voor iedere reiziger of vakantieganger iets te bieden. Geniet van de heerlijke Spaanse keuken die per regio verschilt, laat je onderdompelen in de Spaanse cultuur en feest mee met de lokale bevolking tijdens één van vele nationale feestdagen. Want gezelligheid en Spanje gaan heel goed samen in één zin.

Snel boeken dus die vakantie, zodat je alle prachtige plekken en bezienswaardigheden in Spanje met eigen ogen kunt bewonderen!