Leuke gadget: bagageslot met app
Reisproducten

De leukste reiscadeaus voor mannen

We weten allemaal dat cadeaus kopen voor mannen geen makkelijke opgave is. Voor vrouwen kun je van alles kopen: kleren, sieraden, lippenstift. Cadeaus voor mannen vinden is altijd wat lastiger. Wij willen namelijk iets krijgen waar je wat aan hebt. Logisch toch? Een bijkomend nadeel is dat het dan ook dat het vrijwel altijd een duur cadeau is, want we willen natuurlijk wel lang van ons cadeau genieten dus het moet wel van goede kwaliteit zijn. Als de ontvanger van het cadeau ook nog eens gek is op reizen dan wordt het aantal opties nog eens verder verkleind. Omdat je niet voor elke man een Go Pro gaat kopen hoop ik dat je met dit artikel een geschikt reiscadeau voor mannen kunt vinden.

Inhoudsopgave

De leukste reiscadeaus voor mannen
 1. Eisen aan een cadeau voor hem
 2. Tips voor leuke cadeaus voor mannen

Eisen aan een cadeau voor hem

Zoals gezegd is het niet altijd makkelijk een passend, en goedkoop, cadeau voor mannen te vinden. Over het algemeen moeten de cadeaus aan de volgende eisen voldoen:

Wensen van hem

 • Het cadeau moet nuttig zijn (dus geen bierglas met een fietsbel)
 • Het cadeau mag natuurlijk niet al te snel stuk zijn
 • Het moet origineel zijn (om cool mee te doen tegen onze vrienden)

Eisen van jou

 • Het belangrijkste is natuurlijk dat hij blij is met zijn cadeau
 • Het mag niet te belachelijk duur zijn

Tip: Wanneer zijn cadeau wens iets specifieks en duurs is, leg dan met een groep geld bij elkaar en koop samen het cadeau. Succes verzekerd.

Als je niet een groep kunt vormen waarmee je een cadeau kunt kopen dan zijn er gelukkig ook nog genoeg opties voor een geschikt geschenk. Zo hebben meerdere webshops een reiscategorie waar je genoeg keuze hebt om uit te kiezen. Niet alles dat je gaat vinden zal voldoen aan bovenstaande eisen, maar dat je gaat slagen in je zoektocht is vrijwel zeker. Een goede optie is bijvoorbeeld Radbag. Zij hebben een ruim assortiment aan allerlei cadeaus voor verjaardagen, vaderdag en feestdagen. Hier krijg je alvast een paar goede opties:

Tips voor leuke cadeaus voor mannen

Internationaal bierpakket
Omdat bier altijd praktisch is, trappen we af met dit internationaal bierpakket met 9 bieren van over de hele wereld. Niet erg handig voor in je backpack of reiskoffer, maar wel lekker voor thuiskomst.
Cadeaus voor mannen. Internationaal bierpakket

‘Reserved’ badhanddoek

Een handdoek moet natuurlijk sowieso mee op reis. Waarom dan niet ervoor zorgen dat deze ook nog eens nuttig is;) Laat het weten als het je gelukt is een strandstoel meer dan 24 uur te ‘reserveren’ met deze handdoek.
Cadeau voor mannen. 'Reserved' strandlaken

Geld-opberg sleutelhanger
Uit eigen ervaring weet ik dat geld in de broekzak van je zwembroek of shorts te houden geen goed idee is. De geld-opberg sleutelhanger is wat mij betreft een prima oplossing hiervoor.
Cadeau voor mannen. Geld opberg sleutelhanger. Handig voor op reis

Ski bivakmuts

Oké, of iemand echt zo van de piste af wil weet ik niet, maar het is in ieder geval wel lekker warm en origineel.
Cadeau voor mannen. Ski bivakmuts. Origineel cadeau voor hem

Bagageslot met smartphone app
Overal is tegenwoordig een app voor dus waarom niet voor je kofferslot? Het slot heeft een aantal handige functies, zoals een logboek, meerdere ontgrendelmogelijkheden en nog veel meer.
Cadeau voor mannen. Bagageslot met app. Perfect cadeau voor mannen.Meer inspiraties op doen voor gave cadeaus voor reizigers? Lees dan dit artikel. 

Erick

Als je een relatie hebt met iemand die nergens anders over kan praten dan reizen, duurt het niet lang voordat jijzelf er ook mee aangestoken bent. Travelaar is mede hierdoor ontstaan en hiervan heb ik geen moment spijt gehad. Net zoals reizen een deel van mijn leven is geworden is Travelaar dat nu ook.
Ik neem vooral de technische kant van de website op me, zoals web development, foto- en videobewerking maar ook schrijf ik af en toe een artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 Reacties

 1. Anita H. zegt:

  Ik doe mee aan deze fijne winactie!!

 2. Mylene zegt:

  Ha! Leuke ideetjes opgedaan voor vaderdag! Thnx 🙂

 3. Les Schlepers zegt:

  WIEHOEEEE wij doen heel graag mee voor onze papa en mijn man 😉 Het bericht op facebook ook even geliked want dit is echt TOP! zou heel leuk zijn om te winnen!! Daar wordt hij en wij super blij van!

 4. Stephanie zegt:

  Wow!!!!!!! DE site voor elke gadget freak..oftewel bijna elke man?? dus JAAAAAA ik doe supergraag mee!!!!

 5. Gerben zegt:

  Graag zou ik kans maken op een waardebon.

 6. karin zegt:

  Yeah, I love ragbag. En omdat mijn man zo’n top papa is verdiend hij wel een tof cadeau!

 7. Willem zegt:

  Super leuke actie! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

 8. Radbag is tof, een site vol gave spullen. Ik doe dus graag mee aan de winactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.