Leuke gadget: bagageslot met app

De leukste reiscadeaus voor mannen

Geüpdatet op

We weten allemaal dat cadeaus kopen voor mannen geen makkelijke opgave is. Voor vrouwen kun je van alles kopen: kleren, sieraden, lippenstift. Cadeaus voor mannen vinden is altijd wat lastiger. Wij willen namelijk iets krijgen waar je wat aan hebt. Logisch toch? Een bijkomend nadeel is dat het dan ook dat het vrijwel altijd een duur cadeau is, want we willen natuurlijk wel lang van ons cadeau genieten dus het moet wel van goede kwaliteit zijn. Als de ontvanger van het cadeau ook nog eens gek is op reizen dan wordt het aantal opties nog eens verder verkleind. Omdat je niet voor elke man een Go Pro gaat kopen hoop ik dat je met dit artikel een geschikt reiscadeau voor mannen kunt vinden.

Vliegtuig bieropener

Een beetje genererend is het wel, maar wees eerlijk, veel mannen houden van bier toch? De vliegtuig bieropener is daarom het perfecte reis cadeau voor mannen. De flesopener in de vorm van een vliegtuig wordt geleverd in een leuk doosje met wereldkaart design om het reisgevoel extra te benadrukken. Het ideale decembercadeau voor mannen dus!

Internationaal bierpakket

Omdat bier altijd praktisch is, trappen we af met dit internationaal bierpakket met 9 bieren van over de hele wereld. Niet erg handig voor in je backpack of reiskoffer, maar wel lekker voor thuiskomst.


Cadeaus voor mannen. Internationaal bierpakket

Pashouder met vliegtuig

We slepen tegenwoordig op reis zoveel passen met ons mee dat het lastig kan zijn om ze allemaal veilig op te bergen en mee te nemen op reis. De pashouder is daarom het ideale cadeau voor mannen. De pashouder is gemaakt van kunstleer in de kleur bruin en is super handig mee te nemen in je broekzak.

Een fijne, duurzame reishanddoek van Buvanha

Een handdoek cadeau geven aan mannen is altijd een goed idee. Zeker als de reishanddoek duurzaam is geproduceerd, snel droogt en zandvrij is. Buvanha is een super fijn merk waarbij iedere handdoek is gemaakt van twaalf gerecyclede plastic flessen. De handdoeken van Buvanha zijn verkrijgbaar in verschillende toffe prints.

Geef een reisspel cadeau

Wie is er nou niet gek op de leukste spelletjes spelen? Niet alleen thuis, maar ook op reis? Een reisspel geven is daarom altijd een goed idee. Geen idee welke reisspellen het leukste zijn? Wij delen tips voor de leukste reisspelen die ideaal zijn om cadeau te geven.

Geld-opberg sleutelhanger


Uit eigen ervaring weet ik dat geld in de broekzak van je zwembroek of shorts te houden geen goed idee is. De geld-opberg sleutelhanger is wat mij betreft een prima oplossing hiervoor.
Cadeau voor mannen. Geld opberg sleutelhanger. Handig voor op reis

Ski bivakmuts

Oké, of iemand echt zo van de piste af wil weet ik niet, maar het is in ieder geval wel lekker warm en origineel.
Cadeau voor mannen. Ski bivakmuts. Origineel cadeau voor hem

Bagageslot met smartphone app


Overal is tegenwoordig een app voor dus waarom niet voor je kofferslot? Het slot heeft een aantal handige functies, zoals een logboek, meerdere ontgrendelmogelijkheden en nog veel meer.
Cadeau voor mannen. Bagageslot met app. Perfect cadeau voor mannen.

Eisen aan een cadeau voor hem

Zoals gezegd is het niet altijd makkelijk een passend, en goedkoop, cadeau voor mannen te vinden. Over het algemeen moeten de cadeaus aan de volgende eisen voldoen:

Wensen van hem

 • Het cadeau moet nuttig zijn (dus geen bierglas met een fietsbel)
 • Het cadeau mag natuurlijk niet al te snel stuk zijn
 • Het moet origineel zijn (om cool mee te doen tegen onze vrienden)

Eisen van jou

 • Het belangrijkste is natuurlijk dat hij blij is met zijn cadeau
 • Het mag niet te belachelijk duur zijn

Als je niet een groep kunt vormen waarmee je een cadeau kunt kopen dan zijn er gelukkig ook nog genoeg opties voor een geschikt geschenk. Zo hebben meerdere webshops een reiscategorie waar je genoeg keuze hebt om uit te kiezen. Niet alles dat je gaat vinden zal voldoen aan bovenstaande eisen, maar dat je gaat slagen in je zoektocht is vrijwel zeker.

Heb jij nog tips voor toffe cadeaus voor mannen?

8 berichten over “De leukste reiscadeaus voor mannen”

 1. Avatar van Anita H.
  Anita H.
  18 mei 2017

  Ik doe mee aan deze fijne winactie!!

 2. Avatar van Mylene
  Mylene
  18 mei 2017

  Ha! Leuke ideetjes opgedaan voor vaderdag! Thnx :)

 3. Avatar van Les Schlepers
  Les Schlepers
  20 mei 2017

  WIEHOEEEE wij doen heel graag mee voor onze papa en mijn man ;) Het bericht op facebook ook even geliked want dit is echt TOP! zou heel leuk zijn om te winnen!! Daar wordt hij en wij super blij van!

 4. Avatar van Stephanie
  Stephanie
  20 mei 2017

  Wow!!!!!!! DE site voor elke gadget freak..oftewel bijna elke man?? dus JAAAAAA ik doe supergraag mee!!!!

 5. Avatar van Gerben
  Gerben
  23 mei 2017

  Graag zou ik kans maken op een waardebon.

 6. Avatar van karin
  karin
  23 mei 2017

  Yeah, I love ragbag. En omdat mijn man zo'n top papa is verdiend hij wel een tof cadeau!

 7. Avatar van Willem
  Willem
  27 mei 2017

  Super leuke actie! Ik doe graag mee aan de winactie :-)

 8. Avatar van Marcella
  Marcella
  28 mei 2017

  Radbag is tof, een site vol gave spullen. Ik doe dus graag mee aan de winactie!