Aeromoov reisbed speelboog

Review: Aeromoov Reisbed voor op vakantie of tijdens het reizen

Gepubliceerd op

Reizen met kinderen betekent nadenken over andere producten die je meeneemt op reis of op vakantie. Zo ook de plek waar je je baby of kindje overdag kunt laten spelen of slapen. Of wat dacht je van slapen tijdens een weekendje weg als er geen babybedje aanwezig is. Tijdens onze zoektocht naar de beste optie stuitten wij op het Aeromoov reisbed. Een instant travel cot dat lichtgewicht is en handig is om mee te nemen. En of dat allemaal echt zo is testten wij tijdens onze roadtrip met baby door Frankrijk en Spanje. In dit artikel lees je over onze ervaringen met het Aeromoov reisbedje.

Aeromoov reisbedje

Het Aeromoov reisbed is een instant travel cot die je binnen enkele seconden in een handomdraai op kunt zetten. Het reisbedje is opgevouwen niet heel klein en dat schrok mij na ontvangt een beetje af, maar gelukkig weegt het bedje bijna niets. Zelfs minder dan vijf kilo. Daarnaast zit het reisbed in een handige opbergtas waardoor het Aeromoov reisbedje altijd gemakkelijk mee te nemen is. Het Aeromoov reisbed wordt geleverd met een matras van PU-schuim en een tussenniveau dat is te gebruiken voor baby’s met een gewicht van maximaal zes kilo. Ook zijn er verschillende accessoires aan te schaffen die het gebruik van het Aeromoov reisbed nog fijner maken.

De zijkanten van het reisbedje zijn transparant waardoor je baby of kindje je altijd in de gaten kan houden. Zo kan het reisbedje niet alleen gebruikt worden als bedje, maar is het ook de perfecte oplossing om te gebruiken als box. De ideale manier om je baby of kindje overdag veilig te laten spelen op je vakantiebestemming.

Aeromoov reisbed draagtas
Aeromoov reisbed

Eigenschappen

Leuk natuurlijk, al die verhalen, maar wat zijn nou de eigenschappen van het Aeromoov reisbed? Hieronder zie je de belangrijkste specificaties.

 • Buitenafmetigen: 130 x 92 x 63 centimeter (L x B x H)
 • Afmetingen draagtas: 72 x 71 x 12 cm
 • Gewicht: Net geen 5 kilo
 • Waterdichte bodem

Handige accessoires voor het Aeromoov reisbed

Een grote plus voor Aeromoov is het feit dat je verschillende accessoires aan kunt schaffen voor het Aeromoov reisbed. Denk aan een speelboog met vier fijne speeltjes, een zonnescherm een muggennet en verschillende items ter bescherming van het matras. Alle items zijn gemakkelijk te vervoeren in de draagtas en zo heb je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand. Zelf maakten wij tijdens onze roadtrip veel gebruik van het zonnescherm en namen we het bedje bijvoorbeeld ook mee naar het strand en het park. Ideaal voor een middagdutje buiten de deur.

Zonnescherm
Aeromoov reisbed speelboog

Voor- en nadelen

Na het testen van het Aeromoov reisbed tijdens onze reis door Frankrijk en Spanje kunnen we wel zeggen dat wij mega enthousiast zijn over het reisbedje. Wij hebben deze niet gebruikt voor de nachten om in te slapen, maar vooral als box en voor de middagdutjes buiten de deur. Hieronder delen we onze bevindingen.

Voordelen Aeromoov reisbed

 • Je zet het Aeromoov instant reisbed binnen enkele seconden in een handomdraai op.
 • Dankzij de handige draagtas kun je het bedje altijd gemakkelijk overal mee naartoe nemen.
 • Het reisbedje is niet alleen te gebruiken als bed, maar ook super handig als box om in te spelen.
 • Dankzij de zijkanten van gaas kun je je kindje altijd in de gaten houden – en hij of zij jou ook.
 • Er zijn handige accessoires aan te schaffen.
 • De instant travel cot is verkrijgbaar in vier verschillende, leuke kleuren en prints.

Nadelen Aeromoov reisbed

 • Het reisbed is lichtgewicht en gemakkelijk op te zetten, maar het pakket is helaas wel erg groot wat betekent dat je ‘m niet heel gemakkelijk in de kofferbak of je bagage kwijt kunt.

Enthousiast? Hier shop je het Aeromoov reisbed

Ben je na het lezen van onze review enthousiast geworden en wil je ook een Aeromoov reisbed aanschaffen? Dit kan via de website van Aeromoov of bijvoorbeeld Bol.com. Het reisbed is verkrijgbaar in de kleuren Seashell Olive (deze hebben wij), Grey Rock, White Sand en Blue Whale.

Disclaimer: Wij ontvingen het reisbed van Aeromoov in ruil voor een review. In dit artikel delen wij niets anders dan onze eigen, eerlijke mening.