Airbnb

Vakantie in eigen land: Hier boek je de mooiste vakantiehuizen in Nederland

Geüpdatet op

Vakantiehuizen in Nederland zijn de laatste tijd razend populair geworden. Niet zo gek met hoe de wereld er op dit moment uitziet. In een vakantiehuisje heb je alle vrijheid, kun je zelf koken en heb je alle privacy van de wereld. Vaak net iets comfortabeler dan een hotelkamer. En het mooiste van alles is dat vakantiehuisjes vaak ook nog eens een bijzondere ligging hebben. Maar waar kun je nou de fijnste vakantiehuizen in Nederland in Nederland huren? Wij zetten een aantal handige websites op een rij voor de verhuur van de mooiste vakantiehuizen.

Inhoudsopgave:Vakantie in eigen land: Hier boek je de mooiste vakantiehuizen in Nederland
  1. Natuurhuisje
  2. Europarcs
  3. Novasol
  4. Roompot
  5. Interhome
  6. Airbnb
  7. Stayokay
  8. Belvilla

Natuurhuisje

Voor de fijnste vakantiehuisjes in Nederland middenin de natuur en op unieke plekken moet je natuurlijk bij Natuurhuisje zijn. Natuurhuisje richt zich op – zoals de naam al doet vermoeden – prachtige vakantiehuizen middenin de natuur. Dus heb je geen zin in een vakantie op een grootschalig familiepark, maar wil je genieten van de rust en privacy op een unieke locatie? Boek dan een bijzondere overnachting via Natuurhuisje.

Europarcs

Ben je toe aan een wat luxere vakantie in Nederland en wil je niet in een hotel verblijven? Dan zijn de accommodaties van Europarcs perfect voor jou. Het aanbod van Droomparken bestaat uit verschillende luxe vakantiehuizen, van tiny houses met eigen jacuzzi tot comfortabele chalets voor meerdere personen. Het grootste aantal accommodaties van Europarcs is gevestigd op de Veluwe, maar er zijn ook accommodaties te boeken in de Achterhoek, Limburg en Zeeland.

Novasol

Novasol is van origine een Deens bedrijf dat maar liefst 50 jaar geleden is opgericht. Wij verbleven al eens in een heerlijk vakantiehuis van Novasol in Denemarken, maar ook de keuze aan vakantiehuizen in Nederland is reuze. De service van Novasol is uitstekend en ook buiten openingstijden kun je de sleutel van jouw geboekte vakantiehuis gemakkelijk ophalen.

Vakantiehuis Novasol

Roompot

Ben je op zoek naar een fijn vakantiehuis op een vakantiepark in Nederland? Dan is boeken bij Roompot één van de beste opties. De vakantiehuizen van Roompot op de verschillende vakantieparken zijn altijd van uitstekende kwaliteit en sommige beschikken zelfs over een eigen sauna en/of jacuzzi. Zelf overnachtten wij al eens op het Roompot vakantiepark Hunzedal in Borger, Drenthe.

Interhome

Bij Interhome huur je vakantiehuizen in het hele land, van de Zeeuwse kust tot de Waddeneilanden. Interhome zorgt er altijd voor dat de sleuteloverdracht van jouw vakantiewoning persoonlijk gebeurt en 24/7 is er online persoonlijke assistentie aanwezig.

Airbnb

Airbnb is één van de bekendste en populairste platformen voor vakantiehuizen in Nederland. Via het platform huur je direct bij de eigenaar een vakantiehuis, kamer of appartement. Via Airbnb kun je heel gemakkelijk in contact komen met de eigenaren en de mooiste accommodaties in Nederland – en de rest van de wereld – eenvoudig boeken.

Airbnb

Stayokay

Stayokay staat bekend om de verschillende betaalbare hostels in Nederland, maar wist je dat je bij Stayokay ook kunt verblijven in bijzondere vakantiehuisjes? De vakantiehuisjes van Stayokay zijn winkelhuisjes gemaakt van karton die zijn geplaatst op de meest bijzondere plekken middenin de natuur. De perfecte manier om er even écht tussenuit te zijn in eigen land.

Belvilla

Vrijwel iedereen zal meteen de reclames van Belvilla herkennen. Vaak reclames met promotie voor vakantiehuizen op de mooiste plekken in Europa. Maar ook in Nederland kun je comfortabele vakantiehuizen via Belvilla boeken voor ieder gezelschap.

Waar boek jij je vakantiehuisjes in Nederland altijd?

Meer Nederland: