Natuurhuisjes in Drenthe

Tips voor de leukste natuurhuisjes in Drenthe

Geüpdatet op

De provincie Drenthe is een ideale bestemming voor een relaxte vakantie. De ‘oerprovincie’ van Nederland staat garant voor bloedmooie natuur, rust en het ultieme vakantiegevoel. De leukste, fijnste en meest bijzondere vakantiehuizen in Nederland boek je via Natuurhuisje. Wil jij binnenkort vakantie vieren in de provincie Drenthe en ben je op zoek naar een fijne accommodatie in de Drentse natuur? Wij gingen voor je op onderzoek uit en delen zes tips voor fijne natuurhuisjes in Drenthe.

Compact overnachten in een pipowagen in Elim

In het Drentse dorp Elim – ten zuidoosten van Hoogeveen – kun je heel bijzonder overnachten in een knusse, compacte pipowagen. De ideale accommodatie voor een weekendje weg in Drenthe. Tussen de weilanden kun je iedere ochtend wakker worden van het gezand van de vogels terwijl je geniet van de uitgestrekte vergezichten over het Drentse platteland. Tijdens je verblijf in deze pipowagen kun je genieten van de rondscharrelende kippen, sla oogsten uit de moestuin en de dag afsluiten bij het kampvuur. Kortom, je kunt hier ultiem genieten van het Drentse leven. Klik hier voor meer informatie over dit natuurhuisje.

Overnacht in een cabin aan het meer in Odoornerveen

Op zoek naar een plek waar je ultiem tot rust kunt komen en kunt genieten van de groene Drentse natuur? In deze cabin in het Drentse bos kun je optimaal genieten. Het natuurhuisje ligt pal aan een prachtig meer en in een gebied dat zich uitstekend leent voor het maken van rustgevende wandelingen. Klik hier voor meer informatie over dit natuurhuisje.

Vakantievilla aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingerderveld is één an de mooiste natuurgebieden in Drenthe en mag daarom zeker niet in dit lijstje ontbreken. Je kunt hier namelijk vlakbij je vakantie doorbrengen in een heerlijk vakantiehuis in het natuurgebied Terhosterzand. Vanaf het vakantiehuis dat geschikt is voor maximaal vier personen stap je zo de heide op. Het is dus de plek om als uitvalsbasis te gebruiken voor de prachtige Drentse natuur. Hier vind je meer informatie.

Plankepad Dwingelderveld - natuurhuisjes in drenthe

Bijzonder overnachten in een boomhut in Westerbork

Overnachten in een echte boomhut, wie wil dat nou niet? In Westerbork in Drenthe kun je overnachten in een heuse boomvilla. Deze boomhut is geschikt voor maximaal zes personen en vanaf het terras heb je een spectaculair uitzicht over de omgeving. Tijdens je overnachting in één van de leukste natuurhuisjes in Drenthe zul je helemaal tot rust kunnen komen. Klik hier voor meer informatie.

Westerbork Synthesis Radio Telescope

Overnachten in een knusse Finse Kota in Roderwolde

De provincie Drenthe is een geweldige vakantiebestemming, maar wat nog leuker is? Je vakantie in Drenthe combineren met een bezoek aan Groningen stad. Tijdens je overnachting in deze knusse, rode Finse Kota in Roderwolde sla je twee vliegen in één klap. De Kota is gelegen in de kop van Drenthe, middenin de natuur. De ideale plek om te wandelen en fietsen. En binnen no time sta je ook nog eens in de bruisende hoofdstad van de provincie Groningen. Hier vind je meer informatie.

Groningen stad

*Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.