Vakantielodge Friesland op Tusken de Marren in Akkrum

Overnachten in vakantielogde Friesland op Tusken de Marren

Geüpdatet op

De provincie Friesland is een heerlijke provincie voor een vakantie in eigen land. Het is de provincie van de Friese meren en de watersporten. Wil jij je volgende vakantie in Friesland doorbrengen, dan hebben wij de perfecte accommodatie voor je gevonden. Wij mochten namelijk overnachten in Vakantielodge Friesland op vakantiepark Tusken de Marren – Tussen de meren – in Akkrum.

Inhoudsopgave:Overnachten in vakantielogde Friesland op Tusken de Marren
  1. Vakantiepark Tusken de Marren in Akkrum, Friesland
  2. Overnachten in Vakantielodge Friesland
  3. Wat te doen in de omgeving

Vakantiepark Tusken de Marren in Akkrum, Friesland

Vakantiepark Tusken de Marren, wat letterlijk vertaald tussen de meren betekent, is gelegen in het hart van de Friese meren in het dorp Akkrum. Met haar ligging aan de ‘Meine Sleat’ wat een doorgaand vaarwater is tussen het Sneekermeer en het Pikmeer is het vakantiepark de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers. De meeste vakantiewoningen op het vakantiepark liggen pal aan het water en beschikken over een eigen steiger. In samenwerking met Sloep Huren Akkrum kun je hier een bootje huren voor tijdens je verblijf.

Adres Tusken de Marren: Ljouwerterdyk 63, 8491 ML Akkrum.

Overnachten in Vakantielodge Friesland

In totaal zijn er ruim 90 vakantiewoningen gevestigd op vakantiepark Tusken de Marren en wij mochten een weekendje overnachten in nummer 81 met de naam Vakantielodge Friesland. Deze vakantielodge beschikt over twee slaapkamers en is uitstekend geschikt voor een verblijf met maximaal vier personen. Helaas ligt de vakantiewoning niet pal aan het water, maar vanaf de tuin heb je wel mooie uitzichten over het park, de omgeving en het water. Beide slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden. Daarnaast beschikt de vakantiewoning over een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel en een heerlijke woonkamer met grote raampartijen en aangrenzende keuken die van alle gemakken is voorzien. De vakantiewoning is heerlijk, kleurrijk ingericht en beschikt over een zithoek met bank en tv en een eethoek met vier stoelen.

De vakantielodge is daarnaast uitgerust met een heerlijke ruime veranda met tuinmeubilair. Vanaf hier heb je tijdens de zonsondergang de mooiste uitzichten. Vakantielodge Friesland is een heerlijke plek om je vakantie in Friesland door te brengen.

Je overnachting in de vakantielodge kun je boeken via de website van Tusken de Marren.

Vakantielodge Friesland Akkrum

Wat te doen in de omgeving

Akkrum is gelegen in de regio zuidoost-Friesland en naast dat je er uitstekend het water op kunt zijn er nog veel meer leuke dingen te doen in de omgeving. Een aantal tips zijn bijvoorbeeld een stedentrip Leeuwarden, wandelen door Nationaal Park Drents-Friese Wold, vogels spotten in en wandelen door Natuurgebied de Deelen en een bezoek brengen aan Appelscha en haar prachtige omgeving. Maar ook het dorp Akkrum zelf is leuk om een wandeling door te maken. Dwars door het dorp loopt namelijk een vier kilometer lange kunstwandelroute waar langs je ruim 40 bijzondere kunstwerken kunt bewonderen. Ben je tijdens de zomermaanden in Akkrum? Ga dan heerlijk lunchen en/of borrelen bij de Koken aan de jachthaven.

Wat is jouw favoriete provincie in Nederland?

*Wij werden uitgenodigd om te komen overnachten in Vakantielodge Friesland. Wij delen echter niets anders dan onze eigen, eerlijke mening.