aankopen voor je verre reis - backpack

Vijf onmisbare travel size producten voor op reis

Geüpdatet op

Ben jij zo’n reiziger die moeite heeft met spullen thuis laten en neem jij het liefst je complete inboedel mee tijdens het reizen? Dan is dit artikel de oplossing voor jou, want reizen met zo weinig mogelijk bagage is natuurlijk een stuk chiller. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer kleine en lichte reisformaten van producten te koop, waardoor je geen last hebt van overvolle koffers of backpacks. Wat ook nog eens bijbetalen scheelt. Dit zijn de meest meegenomen travel-size producten voor op reis.

Inhoudsopgave:Vijf onmisbare travel size producten voor op reis
  1. Reistandenborstel
  2. Deodorant
  3. Haarwax
  4. Gezicht crème
  5. Make-up

Reistandenborstel

Het is misschien wel het belangrijkste item in jouw beautycase, de tandenborstel. Want ook onderweg moet je je gebit natuurlijk goed blijven verzorgen. Er zijn veel verschillende soorten reistandenborstels te koop, bijvoorbeeld extra kleine tandenborstels of tandenborstels die je op kan klappen. Je kan zowel kiezen voor handmatige als elektrische borstels en dus op reis op dezelfde manier poetsen als je gewend bent.

Deodorant

Ga je op reis naar een warm land of een intensieve wandel– of fietsvakantie maken? Dan kun je al snel (flink) gaan zweten, doordat je de warmte en de inspanning misschien niet gewend bent. Als je gaat zweten krijg je vaak een nare lichaamsgeur die ook in je kleding kan gaan zitten. Niet zo prettig, ook niet op reis. Dit kun je voorkomen door deodorant in te pakken. Met een minibusje deo kan je je oksels op elk moment verfrissen en ga je altijd goed voorbereid op pad.

Haarwax

Hoe vaak je buienradar ook checkt, een plotse regenbui kan een hoop in de war schoppen, bijvoorbeeld je mooi gestileerde coupe!. Heb je last van pluishaar? Dan wil je vochtige omgevingen waarschijnlijk graag vermijden. Maar met een mini-size haarwax of haarspray in je tas is dit niet nodig, want hiermee breng je overal makkelijk je haar weer in model. En ga je naar een chic restaurant? Ook dan is zo’n kleine haarwax of -spray onmisbaar om ervoor te zorgen dat je er op en top verzorgd uitziet.

EXTRA TIP: Lees ook al onze tips voor reizen tijdens het regenseizoen.

Gezicht crème

Het is natuurlijk heerlijk als je de zon de hele dag op je gezicht voelt branden of een verfrissende duik in zee of in het zwembad neemt, maar het is minder goed voor je huid. Door de warme zonnestralen, het zout en de chloor droogt je huid namelijk al snel uit. Een hydraterende dag- en nachtcrème voor je gezicht is daarom onmisbaar in je toilettas. Er zijn veel gezichtscrèmes in reisformaat te koop. Grote kans dus dat jouw favoriet er ook bij zit.

Make-up

Kun jij echt niet tijdens je favoriete make-up? Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als travel size make up. Met een travel-size make-up kit heb jij je favoriete cosmetica altijd bij de hand. Zeker een uitkomst als je veel verschillende soorten gebruikt.

Welke travel-size producten zijn wat jou betreft onmisbaar tijdens het reizen