rondreis maleisie reisvideo

Rondreis Maleisië: Reisvideo

Gepubliceerd: 01 januari 2017 Laatst gewijzigd: 09 november 2018

Nadat de reisvideo’s van Dubai en Laos zo goed bekeken zijn, is het tijd voor weer een nieuwe reisvideo. Dit keer nemen we je mee naar Maleisië waar we een te gekke rondreis van vijf weken maakten. We bezochten de hoofdstad Kuala Lumpur twee keer, bezochten de mooiste tropische eilanden zoals de Perhentians in het oosten en Pulau Pangkor in het westen en maakten korte stops in de steden Kuala Terrenganu en Kuantan. Een veelzijdige reis. Kijk je mee?

Reisvideo: Rondreis Maleisië

Vergeet niet de kwaliteit op HD te zetten voor het beste resultaat.

Onze rondreis door Maleisië

Ben je naar aanleiding van onze reisvideo nieuwsgierig geworden naar Maleisië en ben je van plan om het land te ontdekken? Hier lees je alles over de route die wij hebben afgelegd. Houd er wel rekening mee dat de eilanden aan de oostkust helaas niet te bezoeken zijn van oktober tot en met februari.

Hoe duur is Maleisië?

Maleisië wordt door velen gezien als één van de duurdere bestemmingen in Zuidoost-Azië. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Hoewel de hoofdstad, Kuala Lumpur, niet de goedkoopste bestemming is, kun je ook in Maleisië voor een paar euro uitstekend uit eten en is slapen voor een tientje per nacht ook prima te doen. Wij hebben onze uitgaven in Maleisië tijdens onze rondreis voor je bijgehouden zodat je een beeld krijgt van de kosten in Maleisië.

rondreis maleisie reisvideo

De mooiste eilanden van Maleisië

Hoewel de meeste backpackers voor mooie, tropische eilanden naar de Filipijnen, Thailand of Indonesië reizen, zijn er ook in Maleisië een aantal pareltjes te vinden. Wij schreven over de voor ons mooiste eilanden van Maleisië.

rondreis maleisie reisvideo

Maleisisch Borneo

Tijdens onze eerste reis door Azië in 2013/2014 kwamen we er helaas niet aan toe, maar gelukkig brachten we in 2016 wel een bezoek aan Maleisisch Borneo. Wat mij betreft één van de gaafste bestemmingen tijdens deze reis. We spotten orang oetans in Seminggoh. Slenterden door de relaxte stad Kuching. En als klap op de vuurpijl overnachten we twee nachten tussen de wilde dieren in Bako National Park. Uiteraard volgt er nog een reisvideo van onze geweldige tijd op Maleisisch Borneo.

rondreis maleisie reisvideo

Wat is jouw favoriete plek in Maleisië?

Hier vind je al onze artikelen over Maleisië.

Erick - Als je een relatie hebt met iemand die nergens anders over kan praten dan reizen, duurt het niet lang voordat jijzelf er ook mee aangestoken bent. Travelaar is mede hierdoor ontstaan en hiervan heb ik geen moment spijt gehad. Net zoals reizen een deel van mijn leven is geworden is Travelaar dat nu ook. Ik neem vooral de technische kant van de website op me, zoals web development, foto- en videobewerking maar ook schrijf ik af en toe een artikel.

Lees meer

15 reacties op “Rondreis Maleisië: Reisvideo”

 1. Rianne schreef:

  Wauw…..dát moeten jullie vaker doen! Mooie beelden mét een mooi muziekje prettig om naar te kijken.
  Mooi gedaan!!!!!!!!

 2. Sanne schreef:

  Maleisië zou ik heel graag nog willen zien. Maleisisch Borneo lijkt me helemaal gaaf, zou zo graag de Oerang Oetan in het wild willen bewonderen!

 3. Matthijs schreef:

  Gaaf filmpje geworden en laat Maleisië zien hoe het echt is, prachtig! Ik ben twee keer in Maleisië geweest en beide keren niet heel niet heel veel meer geen zin dan de hoofdstad. De eerste keer werd ik goed ziek en kon ik niet verder dan de Cameron Highlands komen. Voor de volgende keer ook maar is richting de Perhentians.

 4. Leuk filmpje! Helaas zijn de beelden die wij hebben van Maleisië niet zo mooi als we hadden gewild. Hadden een camera mee die qua kwaliteit niet zo goed was en alles is extreem schokkerig. Ik heb geprobeerd er iets van te maken, maar durf het niet te plaatsen :p deze is in ieder geval goed gelukt 🙂 Mooie beelden

 5. Prachtig filmpje zeg! Nog nooit in Maleisië geweest, maar het staat zeker op mijn wensenlijstje 🙂

 6. Wat een heerlijke reisvideo om naar te kijken. Ik krijg zo een heel goed beeld van Maleisië en het is ook precies zoals ik Maleisië in m’n hoofd had/heb.. Wat leuk!

 7. Jessica schreef:

  Leuk dat jullie steeds meer met video doen, jullie hebben Maleisië leuk in beeld gebracht!

 8. Tof filmpje, mooie beelden! Ik wil ook graag eens door Maleisië reizen én chillen op die wonderschone eilanden 🙂

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.