reisvideo thailand

Reisvideo Thailand: Bangkok & paradijselijke eilanden

Gepubliceerd op: 05-09-2014

In september 2013 maakten wij eindelijk onze lang gekoesterde droom waar. Wij boekten twee enkele reis tickets naar Bangkok om Azië te verkennen en weer naar huis te keren wanneer de tijd daar was. Een reis voor een onbepaalde periode. Onze eerste reisvideo. Thailand.

De reis start in het altijd hectische Bangkok. Onbekende geuren die je neus binnendringen. Geluiden die je niet kunt plaatsen. Eten dat op iedere straathoek wordt klaargemaakt. Tuktuks die met een hoop lawaai aangeven dat ze eraan komen en chauffeurs die je overal (voor een veel te hoge prijs) naartoe willen brengen. Een ware cultuurshock. Na Bangkok is het tijd voor het eerste echte bounty eiland, Koh Samet. Een heerlijke plek op slechts een paar uur rijden van Bangkok. Prachtige baaitjes, schommels op het witte strand, cocktails drinken terwijl de zon onder gaat, vuurshows op het strand en heerlijk doen waar je zelf zin in hebt. Niets moet en alles mag.

Na een week Koh Samet zijn we aardig gewend geraakt aan het Aziatische leven en trekken we door naar Koh Chang. Helaas geen zon en zee, maar regen en hoge golven. Toch vermaken we ons opperbest en staan we voor het eerst oog-in-oog met een heuse olifant! Na Koh Chang besluiten we dat we door willen reizen naar buurland Cambodja. Onze (voorlopig) laatste stop in het geweldige Thailand dat nu al onze harten heeft gestolen is Trat. Een plaats in het oosten van het land dat nog niet overspoeld wordt door toeristen. Wat een rust. Wat een leven!

Thailand, je was ge-wel-dig!

Reisvideo Thailand

In deze reisvideo nemen we je mee naar het paradijselijke Thailand. Reis je met ons mee?

Zin om nog mee weg te dromen? Hier vind je meer reisvideo’s.

Op zoek naar praktische informatie over Thailand? Lees hier alles.

Volg jij ons ook al op Facebook, Twitter en/of Instagram voor de laatste nieuwtjes?

Kirsten | Travelaar.nl - 30 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje