tropisch reispakket van profeit

Voorbereid op reis met het Tropisch Reispakket van Profeit.eu

Geüpdatet op

Eens in de zoveel tijd komt er een e-mail binnen voor Travelaar waar wel positief op reageren en waarvan we denken dat het interessant is voor jullie, onze lezers. Het mailtje dat we een tijdje geleden ontvingen van Profeit.eu was er zo één. Oprichter Henk van der Vegt stelde na zijn vele reizen – naar ruim 80 bestemmingen – een tropisch reispakket samen die beginnende reizigers helpt bij het voorbereiden van hun reis. Vol met handige items die gemakkelijk zijn te gebruiken tijdens het reizen. Het tropisch reispakket is te koop voor €42,60 en bevat veel producten die je hoogstwaarschijnlijk sowieso al zou aanschaffen voor je eerste reis.

Het tropisch reispakket

Het tropisch reispakket is ontwikkeld door oprichter Henk van der Vegt om het reizigers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Nu hoor je mij echt niet zeggen dat je alle producten in het pakket persé nodig zult hebben, maar stuk voor stuk zijn de producten handig om mee te nemen. Niet alleen bevat het pakket producten die handig zijn voor reizen naar tropische bestemmingen, maar het helpt ook bij het effectiever inpakken van je koffer en bij het slapen. Hieronder vind je een korte beschrijving van alle producten waaruit het Tropisch reispakket bestaat. Het tropisch reispakket wordt standaard gratis verzonden.

tropisch reispakket van profeit

Anti-insect DEET

Muggen in tropische landen kunnen een aantal vervelende ziektes overbrengen, zoals malaria en dengue. In sommige landen wordt het daarom aangeraden om malariatabletten te slikken tijdens je reizen. Maar op andere bestemmingen is dit niet nodig. Wel is het in tropische landen altijd verstandig om muggen zoveel mogelijk te weren. Door je lichaam te bedekken – vooral vroeg in de ochtend en wanneer het gaat schemeren, want dan zijn muggen het meest actief -, maar ook door DEET te spuiten.

O.R.S.

O.R.S. gaat standaard mee in onze backpacks. Naar welke bestemming we ook gaan. Dit helpt namelijk ontzettend goed wanneer je bijvoorbeeld een voedselvergiftiging hebt opgelopen. O.R.S. is een combinatie van zouten en suikers die in water opgelost moeten worden. Dit voorkomt uitdrogingsverschijnselen. Ook handig om te weten is dat O.R.S. niet alleen handig is wanneer je ziek wordt op reis, maar ook goed werkt tegen een kater 😉

Zonnebrand factor 50

Een zonnebrand kan natuurlijk niet in je koffer of backpack ontbreken wanneer je gaat reizen. In het Tropisch reispakket is daarom een zonnebrand factor 50 inbegrepen. De Stokoderm zonnebrand is ook nog eens water- en zweetbestendig. Handig op tropische bestemmingen dus.

Sun protection lipstick

Niet alleen is het belangrijk om je lichaam goed te beschermen tegen de zon, ook je lippen kunnen veel te verduren krijgen tijdens het reizen. Daarom is het aan te raden om een sun protection lipstick te gebruiken. Er zit geen kleur aan de lipstick, dus het is door iedereen te gebruiken.

Tropisch Reispakket Profeit Tropisch Reispakket Profeit

Oogmasker

Zul je zien. Wil je net gaan slapen in die overvolle slaapzaal, besluit een kamergenoot het licht nog even aan te doen. Dit is precies één van de redenen waarom ik altijd een oogmasker meeneem op reis. Niet alleen handig wanneer je slaapt in hosteld, maar ook bijvoorbeeld tijdens lange vliegreis of een lange bus-of treinreis.

Compressie opbergzakken

Vind jij het lastig om je koffer effectief in te pakken en past alles dat je mee wilt eigenlijk nooit allemaal in je koffer? Gebruik dan compressie zakken die ervoor zorgen dat je kleding 60% minder ruimte in beslag neemt. Super handig wanneer je reist met een koffer. In het tropisch reispakket zitten twee compressiezakken met afmetingen van 40 x 60 cm en 50 x 60 centimeter.

Compressiezakken Tropisch Reispakket Profeit

Reisnaaiset

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is natuurllijk altijd vervelend als je favoriete shirt juist op reis kapot gaat. Ik heb daarom altijd een klein reisnaaisetje bij mij, zodat kleine gaatjes snel zelf weggewerkt kunnen worden.

Moneybelt – Reisportomonee

Een moneybelt is een ideale manier om al je geld en belangrijke papieren veilig te houden tijdens je reizen. Je draagt een moneybelt om je lichaam onder je kleding, zodat niemand in de gaten heeft wat jij bij je draagt. Super handig wanneer je de rugtas een dagje in het hotel wilt laten, maar toch de belangrijkste spullen bij je wilt hebben.

Wat denk jij? Is het tropisch reispakket handig voor jouw volgende reis?

* Dit is een gesponsord artikel. Wij hebben een Tropisch reispakket ontvangen van Profeit om de producten uit te testen. Wij delen wel, zoals altijd, onze eigen, eerlijke mening. Alle foto’s in het artikel zijn door onszelf gemaakt.

Op zoek naar meer handige tips voor je volgende reis? Hier vind je al onze reistips