Protest Streetwear Collectie 2021

Hip de zomer in met de Protest Streetwear Collectie (+Kortingscode)

Geüpdatet op

De temperaturen lopen op, de zomertijd is ingegaan en massaal kijken we uit naar de warme zomerdagen. Ik kan niet wachten tot we weer zomerse dagen door kunnen brengen in de tuin, in het park of de mooiste natuurgebieden. Het liefste ook over de grens, maar of dat een optie is, is nog even afwachten. Wat ik wel weet is dat ik klaar ben voor de zomer. Helemaal nu ik een aantal mooie, zomerse items uit de Protest Streetwear collectie in mijn kast heb hangen. En ook jij kunt deze zomer met een mooie korting de mooiste items uit de collectie shoppen. Laat de zomer maar komen!

Protest Streetwear Collectie zomer 2021

Er zijn een aantal (outdoor)kledingmerken waar ik fan van ben en Protest is daar zeker één van blij. Je kunt je voorstellen dat ik als een blij ei door het huis huppelde toen ik een eerste samenwerking met het merk aanging en gelukkig is dit een langdurige samenwerking geworden. Mijn winterjas kan ik niet meer wegdenken, maar ook de zomercollectie voor 2021 mag er weer zijn. Met kleurrijke jurkjes, heerlijk zittende bikini’s en vrolijke prints. Hip de zomer ingaan, doe je met de zomercollectie van Protest.

Shop de Protest Streetwear Collectie 2021 en ontvang 10% korting op je aankopen met de kortingscode 10travelaar. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 augustus 2021.

De mooiste items uit de Dames Streetwear Collectie

De Protest damescollectie van 2021 zorgt ervoor dat je instant de zomer in je bol krijgt. De collectie staat in het teken van rokjes in bloemprints en broeken en shorts in dierenprints (ik ben fan van mijn Liv Summer trousers). Maar ook loungewear ontbreekt natuurlijk niet in de collectie. Soepele kleding die niet alleen ideaal is voor tijdens het reizen, maar ook tijdens de huidige situatie waarbij we massaal thuiswerken aan de keukentafel. Ook de swimwear collectie van 2021 is weer geweldig. Er zijn weinig bikini’s die zo fijn zitten als die van Protest. Deze zomer draait het allemaal om de bijzondere, glanzende stoffen en vrolijke prints in diverse kleuren. En om je stranddag compleet te maken, maak je je outfit compleet met een kleurrijke tuniek.

Protest 2021

Ook aan de mannen is gedacht

Niet alleen vrouwen kunnen met de zomercollectie van Protest hip de zomer ingaan. Ook de Mannen Streetwear Collectie 2021 bestaat uit bloemenprints, grafische prints en diverse, vrolijke kleuren. Erick zweert bij de heerlijke zittende shirts en ook deze collectie stelt niet teleur.

Shop de Protest Streetwear Collectie 2021

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw kledingkast ook summer proof maken? Tot en met 31 augustus shop je de collectie met 10% korting door gebruik te maken van de kortingscode 10travelaar.

Fijne zomer!

*Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.