Campingaz Party Grill 400 CV review

Getest: Campingaz Party Grill 400 CV

Geüpdatet op

Wie voor de eerste keer gaat kamperen zal ervoor kunnen kiezen om kampeerspullen te lenen van bekenden, maar een aantal producten zijn toch wel handig om aan te schaffen. Ook wij zijn beginnende kampeerders en gingen daarom op zoek naar de ideale producten om de lekkerste campingmaaltjes te bereiden. We kwamen uit bij de Campingaz Party Grill 400 CV en testten deze uitvoerig tijdens twee kampeerweekenden. Is de Campingaz Party Grill 400 CV echt zo ideaal voor het kamperen? In dit artikel lees je alles over onze bevindingen.

Over Campingaz

Campingaz is opgericht door drie Franse ingenieurs en bestaat ondertussen alweer ruim 70 jaar. Wat begon met het ontwerpen en ontwikkelen van een hervulbare gasfles is uitgegroeid tot innovaties waardoor koken in de buitenlucht een feestje wordt voor iedereen. Door de liefde voor kamperen en de natuur heeft Campingaz de beste en meest handige barbecues en kooktoestellen op de markt gebracht.

Barbecue voor kamperen

De Party Grill 400 CV

De Campingaz Party Grill 400 CV is een compacte, maar super complete barbecue en grill. De Party Grill is vanwege de compactheid en de ideale bijgeleverde tas perfect om mee te nemen tijdens het kamperen, maar kan ook perfect in de tuin gebruikt worden. De Party Grill bestaat uit vijf verschillende kookfuncties wat betekent dat je iedereen zijn/haar lievelingsgerecht zou moeten kunnen bereiden. De volgende onderdelen worden bij de Party Grill geleverd:

  • Vlamverdeler (ideaal voor barbecueën of koffiezetten met je eigen percolator).
  • Grillrooster
  • Grill/planchaplaat welke aan de andere kant te gebruiken is voor bijvoorbeeld het bakken van pannenkoeken of een ei.
  • Deksel die als wokpan te gebruiken is
  • Waterbakje dat het vet opvangt.

De Party Grill 400

De Campingaz Party Grill 400 CV is een lichtgewicht barbecue waaronder je een gasflesje kunt draaien. Voor de liefhebbers is er ook nog de Party Grill 400 (zonder CV dus). In principe is deze Party Grill hetzelfde, maar bij deze versie kun je met een gasslang en drukregelaar een gasfles bevestigen.

Campingaz Party Grill 400 CV Review
Campingaz Party Grill

Specificaties

Handig om te weten is dat de gehele set nog geen vijf kilo weegt en dat alles perfect past in de bijgeleverde polyester draagtas. De Party Grill is zo perfect om mee te nemen. De Party grill wordt geleverd zonder gasfles. Gasflessen kun je op veel plekken aanschaffen, zoals bij de Decathlon of Bever. De Campingaz Party Grill werkt op de gasflessen CV470 en CV300. De grill heeft een vermogen van 2000 watt waardoor het ongeveer zes minuten duurt om water te koken.

Voor het aansteken van de Campingaz Party Grill heb je geen lucifers of aansteker nodig. Dankzij de elektrische ontsteking zet je de Party Grill met één klik aan.

Enthousiast? Je kunt de Campingaz Party Grill 400 CV hier aanschaffen

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze review? De Campingaz Party Grill 400 CV is onder andere te koop via Bol.com en Bever en kost €92,69.

Wat gebruik jij om te koken tijdens het kamperen?

Disclaimer: Wij hebben de Campingaz Party Grill ontvangen in ruil voor een review. Wij delen in dit artikel niets anders dan onze eigen, eerlijke mening.