Protest wintercollectie

Shop de wintercollectie van Protest (+ kortingscode)

Geüpdatet op

De dagen worden weer korter en de temperaturen dalen. Hoog tijd om je garderobe daarop aan te passen dus. Protest heeft onlangs haar nieuwe wintercollectie gelanceerd en dat mogen we vieren door een fijne kortingscode met onze lezers te delen. Maar eerst werpen we natuurlijk een blik op de mooiste items in de Protest wintercollectie van 2021.

Inhoudsopgave:Shop de wintercollectie van Protest (+ kortingscode)
  1. Over Protest
  2. De wintertrends in 2021
  3. Een cadeautje voor jou: 10% korting op de gehele Protest collectie

Over Protest

Protest is een Nederlands sportmerk dat is opgericht door een groep wintersporters. En hoewel er dus veel focus ligt op de wintersport, kun je veel meer toffe items scoren bij Protest. Het merk bestaat sinds 1993 en sindsdien worden er ieder jaar meerdere collecties uitgebracht.

De wintertrends in 2021

Voor een fijne wintersportoutfit ben je ieder jaar bij Protest op het goede adres, zo ook in 2021. De najaarscollectie richt zich voornamelijk op de functionaliteit van de verschillende kledingstukken. De focus ligt namelijk op kledingstukken die meerdere functies hebben. Wat betekent dat je één item op de piste kunt dragen, maar ook tijdens een frisse wandeling door het bos óf gewoon tijdens het werken. Denk aan skipully’s en dames vesten die je tijdens de wintersport kunt dragen, maar ook heerlijk is tijdens een koude winterdag in Nederland. Zo kun je diverse kledingstukken op verschillende momenten combineren én wordt er flink rekening gehouden met duurzaamheid.

De wintercollectie van Protest bestaat uit kledingstukken in verschillende kleuren en verschillende prints waarbij met name de luipaardprint en stippen helemaal hip zijn. Zelf mocht ik ook dit jaar weer een aantal mooie items uit de Protest wintercollectie shoppen en ik kan je vertellen dat de kleding heerlijk. Met name de zachte, warme kleuren die je veel ziet terugkomen maken de collectie super.

In mijn kast hang nu uit de dames vesten collectie het heerlijke Protest Finncy Fleece vest wat ik niet alleen als vest draag als het echt koud wordt, maar ook tijdens de wat warmere herfstdagen als jas draag. Super handig om één item op meerdere momenten te kunnen dragen. Je winteroutfit maak je natuurlijk helemaal compleet met één van de kleurrijke Protest dames mutsen.

Foto’s gemaakt tijdens ons weekend op Voorne-Putten.

Een cadeautje voor jou: 10% korting op de gehele Protest collectie

Is jouw garderobe wel toe aan vernieuwing en wil je hip de winter in? Met de kortingscode travelaar10 ontvang je tot en met 31 maart 2022 10% korting op de gehele Protest collectie. Shoppen maar dus!