De leukste reistijdschriften

De leukste reistijdschriften & reismagazines

Geüpdatet op

Voor de fijnste reisinspiratie zijn er natuurlijk tal van reisblogs uit binnen- en buitenland die je kunt afstruinen. Of wat dacht je van de keuze aan toffe reisboeken? Maar is het je wel eens opgevallen hoeveel toffe reistijdschriften er eigenlijk zijn? Stiekem is er namelijk toch eigenkijk niets fijner dan daadwerkelijk door de leukste reisinspiratie bladeren? De keuze aan reistijdschriften is reuze en daarom is het tijd om de leukste op een rij te zetten.

Columbus Magazine

Ben je gek op reizen die net iets anders zijn dan anders en reis je graag off the beaten track? Dan is Columbus Magazine vast jouw favoriete reistijdschrift. Columbus Magazine is een glossy waarin je alles leest over de mooiste, en meest bijzondere bestemmingen op onze aarde. Bestemmingen waar je misschien zelf niet zo één, twee, drie aan denkt. Columbus Magazine verschijnt negen keer per jaar en kost €7,65 per tijdschrift. Uiteraard is het ook mogelijk een abonnement af te sluiten.

Columbus Magazine
Columbus Magazine

Lonely Planet Magazine

Eén van mijn favoriete reistijdschriften is toch wel het Lonely Planet Magazine. In dit reismagazine lees je alles over de mooiste bestemmingen ter wereld en worden er regelmatig handige reistips gedeeld. Bovendien zijn de plaatjes die je kunt bewonderen bloedmooi. Lonely Planet Magazine verschijnt tien keer per jaar en kost €5,99 per tijdschrift.

De Smaak van Italië

Ben jij gek op Italië en droom je graag weg naar knusse, Italiaanse dorpen? Dan is het reismagazine De Smaak van Italië perfect voor jou. Dit reismagazine staat boordevol reisinspiratie voor een volgende vakantie naar Italië en bovendien wordt hier de lekkerste Italiaanse recepten met je gedeeld. Tijdens het bladeren door de Smaak van Italië waan je je heel even alvast op de plek van bestemmin. De Smaak van Italië verschijnt zes keer per jaar en kost €6,99 per tijdschrift.

Azië Magazine

Wie net als wij gek is op reizen naar Azië zal zeker bekend zijn met het reistijdschrift Azië Magazine. Dit reismagazine barst van de fijne tips voor de mooiste Aziatische bestemmingen, maar deelt ook recepten voor de lekkerste Aziatische recepten en deelt daarnaast ook tips voor toffe evenementen in Nederland die te gek zijn om te bezoeken als Azië liefhebber. Azië Magazine verschijnt vier keer per jaar en kost €6,99 per tijdschrift.

National Geographic Traveler

Eén van de bekendste Nederlandse reistijdschriften is National Geographic Traveler. Deze glossy wordt vier keer per jaar uitgegeven en je leest hierin over alle uithoeken van de wereld. Daarnaast wordt veel aandacht besteedt aan wildlife en het welzijn van de wereld en lees je verschillende tips voor het voorbereiden van jouw volgende trip. Een tijdschrift van National Geographic Traveler kost €6,75.

National Geographic Traveler

Heb jij nog aanraders voor toffe reistijdschriften?