Hotel Gift

Hotelgift: Het perfecte kerstcadeau voor reizigers

Geüpdatet op

De feestdagen komen eraan en dat betekent kerstinkopen doen. Maar wat koop je voor een doorgewinterde reiziger? Wij zetten al eens wat toffe cadeaus voor reizigers op een rij, maar wat is er leuker dan een weekendje weg? Of gewoon, lekker een nachtje doorbrengen in eigen land? Want wat is er leuker dan een blijvende herinnering cadeau geven. Dat dit de laatste jaren steeds populairder wordt is wel duidelijk door alle cadeaubonnen die je tegenwoordig kunt geven. Denk aan een dagje sauna, een dagje pretpark of een avond uit eten bij een piekfijn restaurant. Datzelfde moet Hotelgift gedacht hebben, want sinds sinds oktober 2017 kun je je vrienden of familie nu ook een hotelovernachting cadeau geven. 

Een hotelgift cadeau geven

De Hotelgift is een voucher waarmee je een overnachting kunt boeken bij één van de 110.000 hotels in 170 landen over de hele wereld. Via de website van Hotelgift kun je kiezen voor verschillende opties om een giftcard cadeau te doen. Denk aan een gedrukte deurhanger voor onder de kerstboom, een voucher als e-card die je met een persoonlijke boodschap kunt versturen of een uitgeprinte voucher als PDF. Zo kun je ook familie of vrienden die tijdens de feestdagen op reis zijn verrassen.

De Hotelgift voucher is tot twee jaar na uitgifte te gebruiken en de keuze voor hotels is enorm.

Hotelgift

Onze ervaring met Hotelgift

Zelf ontvingen wij een tijdje geleden via de mail onze Hotelgift en kon het zoeken en boeken beginnen. Dat we als verrassing terug zouden gaan naar Nederland wisten we al tijden en dus gingen we voor een hotelovernachting vlakbij Schiphol. Zodat we de dag na aankomst uitgerust naar het noorden van het land konden reizen om onze familie en vrienden te verrassen. Op de website vind je ruim 150 hotels in Amsterdam en dus was het keuzes maken. Wij kozen voor een overnachting in het Dorint Schiphol Hotel en rekenden gemakkelijk af met onze persoonlijke Hotelgift code.

Ondertussen zijn we alweer een paar dagen herenigd met onze familie en vrienden en zit ons verblijf in het Dorint Hotel erop. Maar wat hebben we genoten. Het ontvangst was super leuk en zelfs gezellig, het dobberen in “ons bad” was iets waar ik al dagen naar uitkeek en het eten in het restaurant was heerlijk.

Dorint Airport Hotel, Schiphol, Amsterdam Het bad van Dorint Airport Hotel, Schiphol, Amsterdam

Goed om te weten

Voor ons verblijf in het Dorint Hotel verzilverden wij onze Hotelgift voucher. Bij aankomst in het hotel moesten wij echter wel nog 6% stadsbelasting betalen. Dit verschilt per land en zelfs per stad, maar het is handig om hier rekening mee te houden.

Voor wie van jouw vrienden of familie zou de Hotelgift voucher het perfecte kerstcadeau zijn?

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Hotelgift. Wij schrijven echter enkel over bedrijven en/of diensten waar we volledig achter staan. En waar we onze eerlijke mening over mogen geven. Je leest hierover meer in onze Disclaimer