Fjallraven Kanken Camera Insert

Review: Fjällräven Kånken Camera Insert

Geüpdatet op

Onlangs schaften wij na lang twijfelen een nieuwe camera aan. Heel fijn, maar opeens kwamen we erachter dan onze huidige cameratas wel erg weinig ruimte had om al onze cameraspullen mee te nemen. Gelukkig ontvingen we daarom de Fjällräven Kånken Camera Insert die ideaal is voor het veilig opbergen en meenemen van al onze camera gear. In deze review vertellen we je onze bevindingen en eerlijke mening.

Wat is de Fjällräven Kånken Camera Insert?

De Fjällräven Kånken Camera Insert is een inzetstuk waarmee je je Kånken rugtas omzet in een cameratas. De camera insert is geschikt voor iedere Fjällräven Kånken of Kånken laptop rugtas van 15/17 inch. De camera insert is een camerabehuizing met schuimvulling waardoor al je camera gear veilig vervoerd kan worden. De inhoud van de insert is volledig flexibel en kun je met de verplaatsbare compartimenten zo instellen dat al jouw spullen veilig en effectief opgeborgen kunnen worden.

De rugtassen van Fjällräven zijn ook zonder de insert echt een aanrader trouwens. De tassen zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel vrolijke, hippe kleuren en de tassen zijn ideaal voor vrijwel iedere gelegenheid.

Fjällräven Kanken camera insert

De voor- en nadelen van de Camera Insert

Na de camera insert meerdere keren getest te hebben na de aankoop van onze nieuwe camera (Sony A7C) hebben we de voor- en nadelen van de Camera Insert voor je op een rij gezet:

Voordelen

  • Je hoeft geen losse cameratas aan te schaffen, maar kunt de camera insert gebruiken in de Fjällräven Kanken rugtas die je al hebt.
  • De compartimenten zorgen ervoor dat je de tas zo kunt indelen als dat jij wilt. Je hoeft dus geen nieuwe aan te schaffen wanneer je extra camera benodigdheden aanschaft, maar kunt deze blijven gebruiken.
  • De insert is gemaakt van Gerecycled polyester, biologisch katoen. Duurzaam dus!
  • De insert is ook los te gebruiken en in de hand mee te nemen dankzij de handige lus.

Nadelen

  • Wanneer je bij je camera spullen wilt moet je de tas eerst ergens neerleggen voordat je ‘m kunt losritsen. Dit betekent dat het vrij lastig is om even snel je lenzen te wisselen.
Camera tas
Camera tas

Een Fjällräven Kånken Camera Insert aanschaffen?

De Camera Insert is verkrijgbaar in twee formaten, de Kånken Photo Insert Small (ook te gebruiken in de 13 inch rugtassen) en de Kånken Photo Insert. Beide formaten zijn verkrijgbaar in twee kleuren, black en frost green. De adviesprijs bedraagt €112,95 en de insert is onder andere verkrijgbaar via Bol.com, Bever en de webshop van Fjällräven.

Meer handige reisproducten: