Video Australië

Video Australië: Roadtrip door West-Australië

Gepubliceerd op: 28-02-2017

Onlangs heb je in onze reisdagboeken kunnen lezen dat we een korte roadtrip maakten door West Australië. Een roadtrip die we starten in Perth en eindigden in Kalgoorlie waar we op dit moment (februari 2017) wonen. Een roadtrip die ons bracht naar te gekke landschappen, verlaten wegen, spookdorpjes, hagelwitte stranden, wilde dieren en diepe kliffen. In deze video van Australië nemen we je mee naar te gekke plekken, zoals Lucky Bay Beach waar de kangoeroes met je chillen op het strand, diverse nationale parken en de hoofdstad van West-Australië, Perth.

Video Australië

Wanneer je de hele staat West Australie (de grootste staat van het land) wilt ontdekken heb je maanden nodig. Wij hadden die tijd (nog) niet en besloten daarom te gaan voor een korte roadtrip. Een roadtrip met stops bij onder andere Yanchep National Park, Warren National Park, Elephant Rocks, Bremer Bay, Albany, Lucky Bay en Kalgoorlie. Ruim 2000 kilometer legden we af in onze eigen Ford Falcon die we kochten in Perth. Ook slapen deden we in de auto. Een te gekke belevenis. Kijk je mee naar onze reisvideo van West Australië?

Zet je geluid hard en de kwaliteit op HD voor de beste beleving!

Roadtrip door West Australië

Wil jij ook een gave roadtrip maken door West Australië? Wie weet heb je dan wat aan onze afgelegde route die je hier vindt. Uiteraard is het mogelijk om vanuit Esperance door te reizen via South Australia naar de oostkust waar nog veel meer moois te bewonderen is.

Video Australië

De hoofdstad van West Australië – Perth

Voor onze roadtrip door Australië brachten we drie maanden door in Perth. Een stad die onze harten niet heeft gestolen. En een stad waarvan we geen spijt hebben dat we ‘m hebben verlaten. Gelukkig zijn er in de omgeving van Perth wél heel veel mooie plekken. Plekken die gemakkelijk te bezoeken zijn als een dagtrip vanuit Perth. Welke dit zijn lees je hier.


Hopelijk heb je genoten van deze reisvideo van Australië. Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen in Australië? Volg ons dan op Facebook. Want het einde van ons Australië avontuur is zeker nog niet in zicht en er volgen nog meer video’s!

Meer reisvideo’s zien? Bekijk onze video’s van Dubai, Laos, Sri Lanka, de Filipijnen en Maleisië.

Kirsten | Travelaar.nl - 31 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje

Lees meer

5 reacties op “Video Australië: Roadtrip door West-Australië”

  1. Hele leuke film, wat een heerlijk sfeertje straalt het uit! Ik vind de kangoeroes op het strand echt fantastisch om te zien 😀

  2. Malou schreef:

    Tof filmpje!

  3. David Gofferje schreef:

    Gaaf filmpje! Wij gaan in augustus ook een stukje van jullie roadtrip rijden met onze kids. Hopelijk hebben we het net zo heerlijk als jullie uitstralen!

  4. Ik had ‘m al gezien op YouTube, maar heb ‘m gewoon nog eens bekeken. Heerlijke beelden van jullie roadtrip!

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.