Visuminformatie Zuidoost-Azië

Team

Over Travelaar

Travelaar is hét online reismagazine geschreven door en voor backpackers. Oprichters Erick en Kirsten reizen sinds januari 2016 fulltime met hun backpacks over de wereld en hebben het reisvirus zwaar te pakken.

Op Travelaar vind je tips voor backpacken in ieder continent. Van Azië tot Zuid-Amerika en van Noord-Amerika tot Afrika en Oceanië. Niet alleen delen we handige informatie over te gekke bestemmingen, maar ook geven we handige reistips met betrekking tot budgetten, reisroutes, visumaanvragen, de gaafste reisgadgets, de fijnst accommodaties, heerlijke restaurants en gave excursies.

Uitbreiding

In 2017 is het Travelaar team uitgebreid met een aantal vaste gastbloggers waardoor we gezamenlijk nog meer gave content kunnen schrijven en nog meer mensen enthousiast kunnen maken over de mooiste plekjes die op onze aarde te vinden zijn.

Ook gastblogger worden

Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van dit reislustige team, heb je gave plekken op onze aardbol ontdekt én kun je hier inspirerend over schrijven? Neem dan gerust contact met ons op!

Wil je ook gastblogger worden bij Travelaar? Bekijk de mogelijkheden of neem meteen direct contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@travelaar.nl.

Team Travelaar

Kirsten

32 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje

Kirten, team Travelaar

Erick

Als je een relatie hebt met iemand die nergens anders over kan praten dan reizen, duurt het niet lang voordat jijzelf er ook mee aangestoken bent. Travelaar is mede hierdoor ontstaan en hiervan heb ik geen moment spijt gehad. Net zoals reizen een deel van mijn leven is geworden is Travelaar dat nu ook. Ik neem vooral de technische kant van de website op me, zoals web development, foto- en videobewerking maar ook schrijf ik af en toe een artikel.

Erick, team Travelaar

Suzan

Hi! Ik ben Suzan, 25 jaar en woon momenteel in Ethiopië om te werken als fysiotherapeut. Na mijn afstuderen in 2016 heb ik 5 maanden door Zuidoost-Azië gereisd. Het liefst ben ik te vinden in de jungle, maar Citytrippen en Roadtrippen vind ik ook fantastisch. Mijn favorieten landen zijn Laos en Maleisisch Borneo. Ik heb er super veel zin in om al mijn ervaringen met jullie te delen en jullie net zo enthousiast te maken voor reizen als dat ik ben!

Suzan, team Travelaar

Laura

Hi! Ik ben Laura en heb sinds een roadtrip door het westen van de Verenigde Staten het reisvirus behoorlijk te pakken. Backpacken, Citytrippen of Roadtrippen ik vind het allemaal even te gek! Het liefst reis ik samen met mijn vriend Jelmer en samen hebben we ondertussen al heel wat te gekke bestemming mogen ervaren. Via Travelaar lijkt het me leuk deze reizen met jullie te kunnen delen! Laura haar persoonlijke reisverhalen kun je lezen op www.billenblootkokosnoot.nl

Laura, team Travelaar

Lotte

Hi! Ik ben Lotte, 31 jaar oud en sinds mijn reis naar Tanzania wil ik meer van de wereld zien. Ik heb het geluk dat ik sinds een half jaar in Singapore woon en vanuit hier is het geweldig om Azië te ontdekken. Ik heb hierdoor nog meer de smaak van het reizen te pakken gekregen! Het liefst ben ik geen weekend thuis en als ik dat wel ben, ben ik op zoek naar volgende bestemmingen. Ik gebruik altijd blogs voor bestemmingen en tips. Nu ik zelf zoveel aan het reizen ben, vind ik het superleuk om mijn ervaringen ook te kunnen delen en daarom schrijf ik voor Travelaar!

Lotte, team Travelaar