reisvideo londen

Reisvideo Londen | Citytrip naar veelzijdig Londen

Gepubliceerd op: 12-10-2015

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar als in “beter laat dan nooit” presenteren wij onze reisvideo Londen waarin we je meenemen naar deze fantastische stad. Een stad waar wij in juli twee hele dagen, een avond en een ochtend verbleven. In deze bruisende stad waar er 24/7 wat te beleven is ontdekten wij zowel de toeristische hoogtepunten als de minder bekende delen van de stad. We aten onze buiken rond op de Borough Market, de Camden Market en diverse fijne zaakjesin en om Shoreditch en ondanks het wat mindere weer – hoe kan het ook anders in Londen!? – hadden we een fantastische tijd! Voornamelijk de te gekke wijk Shoreditch met haar artistieke winkeltjes, bewoners en kleurrijke muren zijn een must voor iedere streetart liefhebber.

Aangezien beelden meer zeggen dan woorden hebben we – met veel bloed, zweet en tranen – een reisvideo in elkaar geknutseld, zodat je ook even in Londen kunt zijn. Zet de kwaliteit op HD en reis met ons mee!

Reisvideo LondenWil je naast het zien van deze reisvideo ook graag meer informatie lezen over Londen? Check onze artikelen hier.

Volg jij ons ook al op Facebook, Twitter en/of Instagram voor de laatste nieuwtjes?

Kirsten | Travelaar.nl - 30 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje

Lees meer

5 reacties op “Reisvideo Londen | Citytrip naar veelzijdig Londen”

  1. Leuke video en lekker muziekje!

  2. Bianca schreef:

    Ik ben nog nooit in Londen geweest maar heb nu toch best een goed beeld (denk ik)!! Leuk gedaan!

  3. Jessica schreef:

    Heimwee naar Londen! Leuke video en fijn muziekje 🙂 Hebben jullie ook nog eekhoorns gezien in het park haha? ;p

  4. Marcella schreef:

    Gaaf filmpje! Ik was in 2000 voor ‘t eerst en laatst in Londen. Met mijn klas van 4 Havo. Ik wil graag eens terug, leuke stad!

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.