reisvideo barcelona

Reisvideo Barcelona | De stad van Gaudí en heerlijk eten

Het blijft lastig. Alle indrukken die we op doen tijdens een vakantie of citytrip bundelen in één video. Een keuze maken tussen de honderden beelden die we tijdens zo’n trip maken. Toch hebben we weer ons uiterste best gedaan om je een zo goed mogelijk beeld te geven van het fijne Barcelona. Het Spaanse Barcelona waar wij in oktober 2015 vijf nachten mochten verblijven. Onze eerste kennismaking met deze geweldige stad en de zoveelste keer in mijn favoriete Europese land Spanje. Barcelona heeft net als de rest van Spanje een diepe indruk gemaakt. Een heerlijke stad met zelfs in oktober nog geweldige temperaturen. Een stad met fantastische bouwwerken als het beroemde Park Güell gebouwd door Gaudí en de Sagrada Familia. Een stad met het lekkerste eten. De fijnste tapas en pinchos (mijn nieuwe verslaving) en de lekkerste sangria.

 

Reisvideo Barcelona

Anyway, ik kan we blijven vertellen, maar kijken is veel leuker toch?! Geniet van deze heerlijke stad, met haar lekker eten, spectaculaire uitzichten en imposante bouwwerken.


Reisvideo’s van andere bestemmingen kun je hier bekijken.

Meer lezen over Barcelona? Dat kan hier!

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen, onze reisplannen en meer? Volg ons dan op Facebook, Twitter en/of Instagram!

Kirsten - 32 jaar. Gek op; Tropische temperaturen, paradijselijke eilanden, malibu cola, tapas, sushi, hardstyle, hardcore, bordspellen, goede series en steden met een rauw randje. Hekel aan; Kou, sneeuw (eigenlijk gewoon de hele winter), uber-toeristische oorden, pittig eten en bier Favoriete landen: Laos, Iran & Spanje

Lees meer

4 reacties op “Reisvideo Barcelona | De stad van Gaudí en heerlijk eten”

  1. Heerlijke film, ook allemaal zo herkenbaar! Zelfs in jullie filmpje vind ik La Rambla niets aan, haha. Hoe vonden jullie het?

  2. Marcella schreef:

    Gaaf filmpje zeg, fijne sfeer! Barcelona is leuk, ik wil zeker nog eens terug na m’n laatste bezoek in 2010! Maar eerst meer zien van Spanje, het is de enige plek in het land waar ik tot nu toe geweest ben. Wat zijn jullie absolute aanraders?

    • Lief, dank je wel! Jaaa Spanje <3 Love it! Ik vond persoonlijk Barcelona mooier dan Madrid, maar Madrid is ook zeker een bezoek waard! Verder heb ik veel gezien aan de kust.. Van Alicante tot Calpe. Gweldige omgeving! Jouw tweede keer Spanje komt er aan hea 😀 Gaaf!

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.