Reisvideo Azië

Reisvideo Azië | Draai mee door onze reis

Gepubliceerd op: 08-03-2015

Azië. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Wat ben je mooi! Ruim vijf maanden lang hadden wij de tijd van ons leven en ontdekten we de meest geweldige plekjes die onze wereld rijk is. Plekken die we nooit meer zullen vergeten. Plekken waar we de meest lieve mensen hebben ontmoet. Plekken die we in onze harten hebben gesloten en plekken die voor altijd op ons netvlies staan. Plekken die we maar al te graag ons “thuis” zouden willen noemen. Tijdens onze reis maakten we naast duizenden foto’s bijna evenveel video’s. Op verschillende plekken hebben we onszelf al ronddraaiende gefilmd.

Reisvideo Azië

In deze reisvideo Azië nemen we je, al draaiend, mee naar de rivier van Krabi, het treinstation van Hat Yai, de indrukwekkende Petronas Towers in Kuala Lumpur, de groene theeplantages in de Cameron Highlands, de geweldige bergen in de binnenlanden van Sri Lanka, de hoofdstad van Taiwan, het Chinese Nieuwjaar in Hong Kong en het dak van ons guesthouse in het magische Kathmandu.

Kun jij zien welk shot waar gefilmd is?

Meer reisvideo’s van onze te gekke reis door Azië vind je hier.

Volg jij ons ook al op Facebook, Twitter en/of Instagram voor de laatste nieuwtjes?

Erick | Travelaar.nl - Als je een relatie hebt met iemand die nergens anders over kan praten dan reizen, duurt het niet lang voordat jijzelf er ook mee aangestoken bent. Travelaar is mede hierdoor ontstaan en hiervan heb ik geen moment spijt gehad. Net zoals reizen een deel van mijn leven is geworden is Travelaar dat nu ook. Ik neem vooral de technische kant van de website op me, zoals web development, foto- en videobewerking maar ook schrijf ik af en toe een artikel.

Lees meer

12 reacties op “Reisvideo Azië | Draai mee door onze reis”

 1. Sandra schreef:

  Haha super leuk gedaan! Origineel!

 2. Ester schreef:

  Haha wat een leuk idee! Nog geen van bovengenoemde plaatsen genoemd, dus ik denk dat ik maar niet mee-raad 😉

 3. Karlijn Travels schreef:

  Wat een leuk filmpje, word er helemaal vrolijk van!

 4. Maire schreef:

  Haha, heel leuk!

 5. Leuk filmpje! Maar ging te snel hoor om echt de locaties te herkennen! 🙂

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.