Thailand, Kanchanaburi - Tamarind Guesthouse

Thailand, Kanchanaburi - Tamarind Guesthouse
8

Netheid

9.0 /10

Personeel

8.0 /10

Wifi

6.0 /10

Locatie

9.0 /10

Prijs/kwaliteit

8.0 /10

Pluspunten

  • Super locatie, aan de rivier
  • Leuke kamers met eigen veranda
  • Aardig personeel

Minpunten

  • Hard bed
  • Wifi niet altijd even stabiel
  • Geen spoelbak aan de wc, doorspoelen met een emmer

Tamarind Guesthouse

Wij betaalden: €8,75, exclusief ontbijt

We verbleven er in juli 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Eigen badkamer
– Fan
– Veranda

Nadat we uit Chitanun Guesthouse vertrokken kwamen we aan bij Tamarind Guesthouse, aan de overkant van de straat. De bedden bij Chitanun waren niet om over naar huis te schrijven dus besloten we op een andere plek onze nachtrust te pakken. De plek was in ieder geval fantastisch!

Tamarind op Agoda Tamarind op Booking.com


Netheid:

 De kamers zijn erg schoon. Er is duidelijk te merken dat de eigenaren het hun gasten naar de zin wil maken in plaats van alleen geld verdienen.

Personeel:

 De vrouw achter de balie spreekt redelijk Engels en is erg behulpzaam. Ook het overige personeel (waarschijnlijk leden van het gezin) zijn altijd vriendelijk. Oja.. Hun hond is erg grappig. Hij doet me denken aan de hond van de animatiefilm Up!

Wifi:

 Het bereik van het netwerk is goed, maar soms valt het internet weg. Je hebt dan wel verbinding, maar geen internet. Gelukkig hebben we een eigen internetkaartje zodat we toch reviews kunnen schrijven;) Ik zal bij andere reviews dat ze wel tevreden waren over het internet dus het kan zijn dat het een tijdelijk probleem is of dat onze apparaten op de één of andere manier niet goed kunnen samenwerken me de Thaise router.

Locatie:

 Tamarind Guesthouse ligt in een steegje die op het toeristengedeelte uitkomt. In dit gedeelte zitten alle barren, restaurants en guesthouses. Omdat je in een zijstraat zit is het lekker rustig. Tamarind Guesthouse ligt aan de River Kwai, waar ze ook een aantal kamers hebben. Op de vlonder in de rivier zijn ook een vijftal kamers gebouwd. Erg leuk! Als je dus niet te ver weg van de plek wilt zitten waar het allemaal gebeurt en je wilt ook nog eens rust, dan ben je bij deze gezellige plek aan het juiste adres.

Prijs/kwaliteit:

 Het is erg netjes en ze hebben goed hun best gedaan er een gezellige plek van te maken. Toch zijn er een aantal dingen die wel wat verbetering kunnen gebruiken, zoals het harde bed. Je moet ervan houden, maar het bed is voor ons toch echt wel veel te hard! Toch krijgt Tamarind Guesthouse een goed cijfer voor de goed onderhouden accommodatie.

Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Tamarind Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW

Tamarind op Agoda Tamarind op Booking.com