Sun Smile Bungalow

Sun Smile Bungalow
7.2

Netheid

7.0 /10

Personeel

7.5 /10

Wifi

4.0 /10

Locatie

9.5 /10

Prijs/kwaliteit

8.0 /10

Pluspunten

  • Super locatie, aan een rustig strand, met uitkijk op Koh Phi Phi
  • Eigen restaurantje

Minpunten

  • Veel vallende kokosnoten

Sun Smile Beach, Koh Jum

betaalden: 400 baht (ongeveer 10 euro), exclusief ontbijt

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Driepersoonsbungalow
– Fan
– Eigen badkamer
– Veranda

Sun Smile op Agoda Sun Smile op Booking.com


Netheid:

De bungalows van Sun Smile Beach zien er verzorgd uit en ook het terrein wordt goed bijgehouden. Waar ze, naar mijn mening, wel wat aan kunnen doen zijn de palmbomen. Er staan een stuk of tien hoge palmbomen op het terrein vol rijpe kokosnoten waarvan er elke dag een paar naar beneden vallen. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je er een op je hoofd krijgt!

Personeel:

Het wordt gerund door een echtpaar. Hij doet vooral de klusjes op het terrein en zij zorgt vooral voor de keuken. Naast de bungalows staat een klein restaurantje met redelijk uitgebreide kaart. Helemaal voor een plek met vijf tafeltjes:)

Wifi:

Sun Smile Beach heeft geen vaste internetverbinding. Wanneer je wil internetten moet je naar het restaurantje om te vragen of ze haar hotspot op haar telefoon wil aanzetten. Het signaal komt tot de tweede bungalow, maar zodra er mensen vertrekken van het restaurant zet ze haar hotspot weer uit. Wij hadden een simkaart van TrueH, maar deze had hier geen bereik.

Locatie:

Echt schitterend! De bungalows liggen aan het strand! We waren er in het laagseizoen dus we moesten een gigantisch strand delen met twee andere stellen. Dat heb je natuurlijk niet altijd aan de westkust van Thailand! In de verte zie je het altijd drukke Koh Phi Phi liggen, een groot contrast met Koh Jum! Bedenk wel dat je ongeveer een kwartier moet lopen voordat je bij het supermarktje bent. Het supermarktje is dan ook meteen het dichtstbijzijnde gebouw.

Prijs/kwaliteit:

Voor 400 baht zit je hier op een super lekkere plek! De eigenaresse vertelde ons dat in het hoogseizoen de prijzen flink omhoog gaan, al weten we niet hoe duur de bungalows dan zijn. Als je hier echter in het laagseizoen bent en goedkoop wil overnachten dan moet je hier zeker heen!

Ongeveer 300 meter verderop liggen de eerstvolgende buren: Aosi Bungalow. Op het moment dat wij er waren was deze gesloten, maar de jongen die er was vertelde me dat ze in oktober hun seizoen openen. Ik kreeg de indruk dat dit echt een plek voor backpackers is door de uitstraling die het heeft. Misschien een goede optie als Sun Smile Beach hun prijzen te ver omhoog gooit in het hoogseizoen.

Sun Smile Beach, Koh Jum, Thailand. Driepersoonsbungalow Sun Smile Beach, Koh Jum, Thailand. Bungalows aan het strand Sun Smile Beach, Koh Jum, Thailand. Veel verschillende bungalows Sun Smile Beach, Koh Jum, Thailand. Schitterend uitzicht op de zee en Koh Phi Phi Sun Smile Beach, Koh Jum, Thailand. Bungalow Sun Smile Beach, Koh Jum, Thailand. Driepersoonsbungalow Sun Smile Beach, Koh Jum, Thailand. Badkamer

Sun Smile op Agoda Sun Smile op Booking.com