Thailand, Koh Lanta - Noble House Resort

Thailand, Koh Lanta - Noble House Resort
7.2

Netheid

8.5 /10

Personeel

5.5 /10

Wifi

6.5 /10

Locatie

8.0 /10

Prijs/kwaliteit

7.5 /10

Pluspunten

  • Mooi strand
  • Ruime kamers
  • Koelkast
  • Zwembad

Minpunten

  • Er is geen sfeer
  • Ongemotiveerd personeel
  • Geen wifi in de bungalows

Noble House Resort

Wij betaalden: 850 baht, exclusief ontbijt

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonsbungalow
– Eigen badkamer
– Airco
– Veranda

Noble op Agoda Noble op Booking.com


Netheid:

Elke dag worden de kamers schoongemaakt door de fanatieke schoonmaak crew. Terwijl jij een kwartiertje in het zwembad dobbert, maken zij in sneltempo je kamer weer piekfijn in orde, met een schone vloer, opgemaakt bed, nieuw water in de koelkast en nieuw wc papier. Dat mag natuurlijk ook wel in een resort. We hebben in ieder geval niets aan te merken op de schoonmaaksters van Noble House Resort.

Personeel:

Waar het schoonmaakpersoneel van Noble House Resort uitstekend zijn werk doet, laten de medewerkers in het restaurant en bij de receptie redelijk wat steken vallen. Meestal zitten ze ongeïnteresseerd op hun telefoon te kijken, waar natuurlijk niets mis mee is,  maar als je dan wat vraagt dan komt er ook niet veel enthousiasme.

Wifi:

In het restaurant van Noble House Resort, midden op het terrein werkt het internet zoals het zou moeten. Op sommige momenten haalde ik met gemak 2mb/s, wat supersonisch is in Thailand. Het wifi signaal beperkt zich echter tot het zwembad en waarschijnlijk de naastliggende bungalows. Wanneer je, zoals wij, iets verder naar achteren zit dan heb je totaal geen bereik.

Locatie:

Het strand is super! Best breed en schoon en er zijn geen rotsen in het water zoals we bij Lanta Andaleaf Bungalow (lees onze review) hadden, zuidelijker gelegen op Ko Lanta. Qua voorzieningen als bars en restaurants ben je eigenlijk aangewezen op de restaurants van de omliggende resorts. Regelmatig gingen we naar Picasso, een restaurantje verderop aan het strand waar je relatief goedkoop en lekker kunt eten.

Prijs/kwaliteit:

Voor iets meer dan 20 euro zit je in een erg lekker ruime bungalow aan het zwembad en op het strand. De lay out van Noble House Resort geeft het een knusse indruk, al kan er aan de sfeer wel wat gedaan worden. Het personeel is te afstandelijk en je kunt duidelijk ziet dat ze er niet erg veel zin in hebben. Praktisch is er echter weinig op aan te merken. De bungalows zijn super, het zwembad is schoon en het terrein is netjes.

Noble House Resort, Ko Lanta, Thailand. ReviewNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. Review. BungalowNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. ReviewNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. ReviewNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. ReviewNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. ReviewNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. ReviewNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. Review. ZwembadNoble House Resort, Ko Lanta, Thailand. Review

Noble op Agoda Noble op Booking.com