Koh Samui - Lucky Mother Bungalow

Koh Samui - Lucky Mother Bungalow
7.4

Netheid

7.0 /10

Personeel

7.0 /10

Wifi

8.0 /10

Locatie

7.5 /10

Prijs/kwaliteit

7.5 /10

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Schoon
  • Redelijk ruime bungalows
  • Aan het strand

Minpunten

  • Naast een nachtclub

Lucky Mother Bungalow

Wij betaalden: 500 baht, exclusief ontbijt

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonsbungalow
– Fan
– Eigen badkamer
– Veranda

Voor we bij Lucky Mother Bungalow twee nachten sliepen, verbleven we een stuk verderop bij Cheeky Monkey’s (lees onze review), een guesthouse aan een zijstraatje van de boulevard. Omdat hier geen plek meer was én omdat het redelijk prijzig was, besloten we een goedkopere plek te zoeken…

Lucky Mother op Agoda


Netheid:

Toen we vertrokken naar Lucky Mother Bungalow verwachtten we eigenlijk niet dat het zó schoon zou zijn. Het is gewoon netjes. Het enige nadeel is dat de fan redelijk oud is en daardoor veel lawaai maakt. Erg irritant als je wil slapen.

Personeel:

Het meisje achter de receptie spreejt redelijk Engels en doet eigeblijk gewoon haar ding. Niet meer en niet minder. De schoonmaaksters doen blijkbaar goed hun werk aangezien de kamers erg netjes zijn.

Wifi:

Ook bij Lucky Mother Bungalow is het internet, net als op de rest van Koh Samui, erg goed! De verbinding is stabiel en zelfs op een goedkope accommodatie als deze hebben ze ervoor gezorgd dat over het het terrein internet is.

Locatie:

Na twee nachten hadden we het wel gezien bij Lucky Mother Bungalow. Op dr accommodatie is fysiek helemaal niets aan te merken! Ook de plek, aan het strand, leek erg goed. Je zit midden tussen de resorts waar je meestal minimaal €100,- per nacht betaalt.

Prijs/kwaliteit:

Het enige jammere is dat Lucky Mother Bungalow naast een nachtclub ligt en je sowieso tot 2 uur mee kan genieten van ‘the beat’. Geradbraakt van de club en de fan vertrokken we naar Lamai Beach, naar K.T Samui Residence (lees onze review), wat een stuk beter beviel! Lucky Mother is goedkoop en schoon en het ligt ook nog eens aan het strand! Het enige nadeel is dat je tot laat last hebt van de muziek. Als je zelf elke nacht tot laat op stap bent en je wil niet teveel uitgeven dan is dit de perfecte plek voor jou!

Lucky Mother Bungalow. Goedkope bungalows aan het strand van Chaweng, Koh Samui | REVIEWLucky Mother Bungalow. Goedkope bungalows aan het strand van Chaweng, Koh Samui | REVIEWLucky Mother Bungalow. Goedkope bungalows aan het strand van Chaweng, Koh Samui | REVIEWLucky Mother Bungalow. Goedkope bungalows aan het strand van Chaweng, Koh Samui | REVIEWLucky Mother Bungalow. Goedkope bungalows aan het strand van Chaweng, Koh Samui | REVIEWLucky Mother Bungalow. Goedkope bungalows aan het strand van Chaweng, Koh Samui | REVIEW

Lucky Mother op Agoda