Thailand, Ko Lanta - Lanta Andaleaf Bungalow

Thailand, Ko Lanta - Lanta Andaleaf Bungalow
8.6

Netheid

9.5 /10

Personeel

7.5 /10

Wifi

10.0 /10

Locatie

7.0 /10

Prijs/kwaliteit

9.0 /10

Pluspunten

  • Hele mooie bungalows
  • Super internet
  • Het strand op een minuut lopen

Minpunten

  • Eén raampje dat open kan
  • Geen hor
  • Weinig opbergmogelijkheden

Lanta Andaleaf Bungalow

Wij betaalden: €8,50, exclusief ontbijt

Datum: We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonsbungalow
– Eigen badkamer
– Fan
– Veranda

Andaleaf op Agoda Andaleaf op Booking.com Andaleaf op Hotels.com


Netheid:

De huisjes op het Andaleaf terrein zijn allemaal nieuw. Met enig gevoel voor design is alles aangelegd en het ziet ernaar uit dat ze alles netjes willen houden. Dit geldt voor de huisjes, maar ook voor de tuin. Dikke prima dus!

Personeel:

Bij aankomst was er wat verwarring omdat ze niet wisten dat er geboekt was. Gelukkig was het helemaal leeg door het laagseizoen en waren de bungalows klaar voor gebruik. De eigenaar van Lanta Andaleaf Bungalow was wat verrast aan het begin, maar het blijkt een hele aardige man. Met zijn vrouw wonen ze in het gebouwtje voor aan de straat waar ze in het hoogseizoen een winkeltje hebben. Toen ik vroeg om een tafel voor op onze veranda, werd ik twee minuten later aan een tafeltje geholpen en kreeg ik ook nog eens kussens om op te zitten.

Wifi:

Perfect! Aan de bungalows in het midden hangen routers die ervoor zorgen dat overal verbinding is. Supersnel is het ook nog!

Locatie:

Je zit hier onder Long Beach dus het is sowieso wat rustiger. Bij aankomst dachten we dat het helemaal uitgestorven was, maar toch was er van alles open op het strand tegen de avond. Wel zo gezellig. Het strand is, vooral bij vloed, bezaaid met rommel en er zijn hier veel rotsen in zee. Bij eb kun je de rotsen zien en is het meeste rommel mee teruggenomen door de zee.

Prijs/kwaliteit:

We verbazen ons erover hoe je zulke mooie bungalows kunt bouwen en zó weinig geld hoeft te betalen. De bungalows bij Andaleaf zijn echt supermooi! Je hebt het gevoel dat je in een of ander resort zit:) De bedden zijn trouwens groot en erg lekker!

Na twee nachten ons te hebben vermaakt hebben we besloten te verhuizen naar Noble House Resort omdat mijn moeder last heeft van de warmte en dat we daarom gekozen hebben voor een plek met een zwembad. Dit natuurlijk niets ten nadele van Lanta Andaleaf Bungalow!

Lanta Andaleaf Bungalow, Ko Lanta, Thailand. REVIEW Lanta Andaleaf Bungalow, Ko Lanta, Thailand. REVIEW Lanta Andaleaf Bungalow, Ko Lanta, Thailand. REVIEW Lanta Andaleaf Bungalow, Ko Lanta, Thailand. REVIEW Lanta Andaleaf Bungalow, Ko Lanta, Thailand. REVIEW Lanta Andaleaf Bungalow, Ko Lanta, Thailand. REVIEW Lanta Andaleaf Bungalow, Ko Lanta, Thailand. REVIEW

Andaleaf op Agoda Andaleaf op Booking.com Andaleaf op Hotels.com