Thailand, Bangkok - Lamphu House

Thailand, Bangkok - Lamphu House
8.8

Netheid

9.5 /10

Personeel

6.5 /10

Wifi

10.0 /10

Locatie

9.0 /10

Prijs/kwaliteit

9.0 /10

Pluspunten

  • Rustige plek middenin de drukte
  • Super internet
  • Goede prijs/kwaliteit!
  • Goed Engels
  • Goedkoop restaurant inpandig

Minpunten

  • Niet erg behulpzaam personeel
  • Omslachtige online boeksingsprocedure
  • Kamers met balkon zijn een stuk duurder

Lamphu House

Wij betaalden: 600 baht (€15,-), exclusief ontbijt

We verbleven er in juli 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Eigen badkamer
– Fan
– Bureau

Omdat mijn ouders hun vakantie met ons in Thailand gingen vieren, wilden we zeker weten dat we een plek hadden waar twee mensen, die nog nooit in Azië zijn geweest, niet de schrik van hun leven krijgen. Met Lamphu House is dit zeker gelukt! Doordat we een dag eerder aankwamen dan gepland hebben we één nacht gebivakkeerd in Sawasdee Bunglampoo Inn, waar ik mijn ouders zeker niet zou hebben willen ontvangen.

Meer info..


Netheid:

Brandschoon zijn de kamers in Lamphu House. Voor deze prijs zien we namelijk bij Khao San Road wel eens dat er nauwelijks wordt schoongemaakt. Op de hygiëne valt weinig aan te merken.

Personeel:

De medewerkers aan de balie doen prima hun werk. Er wordt alleen niet echt met je mee gedacht. We wilden weten hoe we op de goedkoopste manier op het internationale vliegveld konden komen en toen werden we meteen doorverwezen naar de ‘tour balie’ waar ze ons een taxi wilden verkopen. Over andere opties zoals de bus of de metro willen ze je niet verder helpen. Niet echt een persoonlijke band met het personeel dus.

Wifi:

Perfect! Zowel beneden op het terras als op je kamer werkt het internet super goed! Niets op aan te merken. Dit is niet altijd het geval bij een guesthouse in Thailand dus een goede internetverbinding kunnen we natuurlijk waarderen:)

Locatie:

Lamphu House is gelegen aan Soi Rambuttri waar het altijd druk is, maar ligt in een hofje. Van alle gekte loop je zo in de oase van rust van het guesthouse. Khao San Road ligt op ongeveer honderd meter. Naast Lamphu House vind je een 7-eleven

Prijs/kwaliteit:

We hebben op verschillende plekken in Khao San geslapen, maar nog niet zijn we een guesthouse tegengekomen dat ‘cheap and clean’ is. Meestal is het één van beide. Lamphu House heeft hier goed op ingespeeld, want het is een erg lekkere plek om te slapen en het is nog redelijk goedkoop ook!

Lamphu House heeft ook een vestiging in Chiang Mai. Hoewel we hier niet geslapen hebben durven we deze ook best aan te raden, aangezien ze in Bangkok ook een heerlijke plek hebben gecreërd!

Lamphu House Bangkok. Heerlijke oase midden in Khao San Lamphu House Bangkok. Heerlijke oase midden in Khao San Lamphu House Bangkok. Heerlijke oase midden in Khao San Lamphu House Bangkok. Heerlijke oase midden in Khao San Lamphu House Bangkok. Heerlijke oase midden in Khao San

Meer info..