Koh Samui - K.T Samui Residence

Koh Samui - K.T Samui Residence
7.8

Netheid

8.5 /10

Personeel

8.5 /10

Wifi

7.0 /10

Locatie

7.5 /10

Prijs/kwaliteit

7.5 /10

Pluspunten

  • Complete kamers
  • Zwembad
  • Goedkoop eigen restaurant
  • Gratis water

Minpunten

  • Het water wordt niet bijgevuld wanneer je er niet naar vraagt

K.T Samui Residence

Wij betaalden: 700 baht, exclusief ontbijt

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Airco
– Eigen badkamer
– Balkon
– Koelkast
– Bureau

De vier nachten voor we bij K.T Samui sliepen, verbleven we bij Cheeky Monkey’s (lees onze review) en Lucky Mother Bungalow (onze review) op Chaweng Beach. Hierna besloten we de relatieve rust op te zoeken op Lamai Beach. Een goede keuze bleek achteraf..


Netheid:

Het is erg netjes bij K.T Samui. Wanneer je dit wilt, komen de schoinmaaksters elke dag langs om je kamer schoon te maken en te voorzien van schone handdoeken.

Personeel:

De Thaise vrouw bij de receptie spreekt redelijk Engels en blijkbaar ook Russisch. Er loopt een grote kale Rus rond die, volgens ons, de eigenaar is en ook de echtgenoot van de vrouw. Hij is overigens ook erg vriendelijk. Het lijkt alsof hun dochter er minder zin in heeft en we hebben haar de hele week dan ook niet zien lachen. Maargoed. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat ze niet aardig is:)

Wifi:

Ook bij K.T Samui is de wifi erg snel, net als op de rest van Koh Samui. Het enige minpuntje is dat het soms instabiel wordt en wegvalt, al is dit niet heel vaak.

Locatie:

In eerste instantie leek de locatie nogal afgelegen. Maar gelukkig zit je binnen een kwartiertje op de food market een heerlijke pad thai of Griekse salade te eten terwijl je naar een bokswedstrijd kijkt. Het is minder toeristisch en nep dam het klinkt! Het centrum van Lamai is erg gezellig vergeleken met Chaweng!

Prijs/kwaliteit:

Voor een krappe 18 euro sliepen we iets duurder dan normaal, maar dat was het in dit geval zeker waard! Hun restaurant serveert ontbijt, lunch en avondeten. Het menu is zowel Russisch als Thais en kost je 50 baht voor een gerecht! De kamers zijn erg compleet! Eigenlijk perfect! Ruim, koelkast, bureau, balkon. Alles wat Travelaar wil;) Oja. Het zwembad is ook lekker en er is gratis water!

K.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. ZwembadK.T Samui Residence, Lamai Beach, Koh Samui Review. Een heerlijke slaapplek aan de rand van het centrum van Lamai. Zwembad

K.T Samui Residence op Agoda K.T Samui Residence op Booking.com