Koh Tao - Garden Resort

Koh Tao - Garden Resort
6.7

Netheid

6.0 /10

Personeel

6.5 /10

Wifi

6.0 /10

Locatie

8.0 /10

Prijs/kwaliteit

7.0 /10

Pluspunten

  • Dichtbij de pier
  • Middenin de gezelligheid, zonder last van lawaai
  • Goedkoop

Minpunten

  • Vooral de netheid van het terrein kan veel beter
  • Geen spoelbak bij de wc. Doorspoelen met een bak water dus
  • Je moet de trap af om in de badkamer te komen

Koh Tao Garden Resort

Wij betaalden: 400 baht (ongeveer €10,-), exclusief ontbijt

Normaal is Garden Resort 600 baht. Wij vonden hem op Agoda

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonsbungalow
– Fan
– Eigen badkamer
– Veranda

Na een week op Koh Samui te zijn geweest waar we, onder andere, hebben geslapen bij K.T Samui Residence (lees onze review), pakten we de ferry naar Koh Tao. Een goedkoop guesthouse op Koh Tao is niet moeilijk te vinden en ookal doet de naam niet erg goedkoop aan, Koh Tao Garden Resort is zeker niet duur te noemen!

Garden Resort op Agoda Garden Resort op Booking.com


Netheid:

Er valt nogal wat te verbeteren bij Koh Tao Garden Resort. Hoewel de hutjes eigenlijk wel schoon zijmn, is het op het terrein een chaos. Het deed me een beetje denken aan het terrein van een slordige boer; overal gereedschap en materiaal. Het is een redelijk uitgestrekt terrein dat, wanneer beter ingericht, erg leuk zou kunnen zijn. Jammer dat ze dat nalaten.

Personeel:

Het meisje, waarschijnlijk de dochter van het gezin, spreekt goed Engels en is erg aardig. Net als de oudere meneer en mevrouw trouwens. Ook wanneer je iets nodig hebt staan ze voor je klaar, al is het soms moeilijk communiceren als het meisje er niet is:)

Wifi:

Ze hebben het bij Koh Tao Garden Resort proberen goed aan te pakken; ze hebben verspreid over het terrein meerdere accesspoints zodat er overal goede wifi is. Hoewel je wel verbinding met het netwerk hebt, is de verbinding met het internet niet altijd even goed.

Locatie:

Als je van de boot afstapt kun je binnen drie minuten in je eigen bungalow staan. Het zit dus erg dicht bij de pier. Via de sluiproute mag je door een pizzaria (van een echte Italiaan) lopen en sta je meteen in het gezellige steegje met allerlei restaurants, eetkraampjes en supermarktjes. Het is echt een perfecte locatie voor een plek die niet aan het strand ligt.

Prijs/kwaliteit:

Wanneer je kijkt naar de prijzen van de andere guesthouses in de buurt was Koh Tao Garden Resort zeker de allergoedkoopste. Toen we de lage prijs op Agoda voorbij zagen komen wisten we dat we meteen moesten boeken. Hoewel de prijs normaal iets hoger ligt (600 baht) is het nog steeds één van de goedkoopste bungalows op Koh Tao. Voor deze prijs krijg je dan een basic hut met alles wat je nodig hebt. De huisjes zijn niet meer de allernieuwste, maar het is prima te doen.

Koh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. VerandaKoh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. TweepersoonsbedKoh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. OpbergruimteKoh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. Warm waterKoh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. Tuin Koh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. Huisjes Koh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. Huts Koh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. WelkomsbordKoh Tao Garden Resort Review. Bungalows bij de haven van Koh Tao. Badkamer

Garden Resort op Agoda Garden Resort op Booking.com