Thailand, Kanchanaburi - Chitanun Guesthouse

Thailand, Kanchanaburi - Chitanun Guesthouse
6

Netheid

6.5 /10

Personeel

5.5 /10

Wifi

5.5 /10

Locatie

7.0 /10

Bed

5.5 /10

Pluspunten

  • Het terrein is leuk aangelegd als een parkje
  • Schone huisjes
  • Goedkoop

Minpunten

  • Slechte matrassen in de goedkope huisjes
  • Koud water in de goedkope huisjes
  • Het personeel spreekt geen Engels
  • Wifi is matig

Chitanun Guesthouse

Wij betaalden: €6,75, exclusief ontbijt

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Eigen badkamer
– Fan

Chitanun op Agoda


Netheid: Hoewel we in de goedkoopste kamers van Chitanun Guesthouse sliepen, waren ze erg schoon. Ook wordt de ‘tuin’ waar de bungalows in staan goed onderhouden. Mijn ouders sliepen in een duurdere bungalow met warm water. Deze zag er ook goed uit, al leek het wel net alsof hier al een tijdje geen gasten meer hebben geslapen. Maargoed.. Het feit dat ze alle ramen dicht laten als iemand uit checkt helpt natuurlijk niet mee voor een frisse kamer. Het is in ieder geval wel schoon en dat is het belangrijkste.

Personeel: Het personeel van Chitanun Guesthouse spreekt vrijwel geen Engels. De gastvrouw spreekt wat basis woorden, maar de mannelijke werknemer spreekt helemaal geen woord Engels. We zijn in totaal bijna een uur bezig geweest hem duidelijk te maken dat het bed niet in orde was. Dit is natuurlijk zonde van je tijd.

Wifi: Bij de goedkope bungalows is geen wifi beschikbaar. De duurdere bungalows liggen dichter bij de receptie en hebben dus beter bereik. Verwacht echter geen snel internet, want dat hebben ze niet bij Chitanun Guesthouse.

Locatie: Chitanun Guesthouse ligt aan de drukke straat met bars, restaurants en guesthouses. Omdat het een redelijk groot terrein is heb je, in ieder geval bij de goedkope bungalows, geen last van de muziek. Hoewel het een rustige plek is, is het natuurlijk jammer dat je geen uitzicht op de rivier hebt;)

Prijs/kwaliteit: Hoewel het ‘mini vakantieparkje’ best leuk is opgezet hebben zijn we hier niet ons hele verblijf in Kanchanaburi gebleven. Het matras geeft totaal geen ondersteuning. Net ‘n zitzak! Omdat nachtrust natuurlijk erg belangrijk is hebben we daarom besloten bij Tamarind Guesthouse te slapen. Hoewel het bed ook hier niet super was, was deze accommodatie wel een stuk aangenamer. Lees onze review van Tamarind Guesthouse.

Chitanun Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW  Chitanun Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Chitanun Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Chitanun Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW Chitanun Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEWChitanun Guesthouse, Kanchanaburi, Thailand. REVIEW

Chitanun op Agoda