Cheeky Monkey's

Cheeky Monkey's
7.9

Netheid

9.5 /10

Personeel

8.0 /10

Wifi

8.0 /10

Locatie

7.0 /10

Prijs/kwaliteit

7.0 /10

Pluspunten

  • Het dakterras is echt heel gaaf
  • Nette, hippe kamers
  • Gratis buffet als je drinken besteld

Minpunten

  • Dichtbij het strand, maar toch een paar km lopen
  • Krappe kamers

Cheeky Monkey’s

Wij betaalden: 900 baht, exclusief ontbijt

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Airco
– Eigen badkamer
– Balkon
– Koelkast

Op weg naar de ferry boekten we Cheeky Monkey’s hostel/guesthouse. We vonden de plek er fantastisch uitzien en daarom besloten we wat meer uit te geven. Als je op zoek bent naar een hip en leuk guesthouse aan Chaweng Beach dan ben je hier zeker aan het goede adres!

Cheeky Monkey’s op Agoda Cheeky Monkey’s op Booking.com


Netheid:

Over de hygiëne in Cheeky Monkey’s valt niks te zeggen. Het is een nieuw pand (zo ziet het er in ieder geval uit) en ze willen er alles aan doen het mooi te houden. De schoonmaakcrew doet hier goed zijn werk.

Personeel:

De receptionistes zijn er vriendelijk en spreken voldoende Engels. De jongens en meiden van de bar op het dak zijn even vriendelijk en spreken nog beter Engels. Prima!

Wifi:

Net als op de rest van Koh Samui is ook het internet bij Cheeky Monkey’s erg goed. De verbinding is stabiel en erg snel. Dat willen we natuurijk!:)

Locatie:

Het zijstraatje waar de accommodatie aan ligt ligt aan de ‘boulevard’ van Chaweng Beach. Hoewel je hemelsbreed ongeveer honderd meter van het strand zit, moet je minimaal drie kilometer lopen voor je een duik in zee kan nemen. De hele kustlijn is hier namelijk helemaal volgebouwd met resorts. Compleet logisch natuurlijk…

Prijs/kwaliteit:

Oké.. Cheeky Monkey’s is relatief prijzig en de kamers zijn, hoewel compleet, niet erg groot, maar het dakterras maakt veel goed. Op deze paar vierkante meters hebben ze het voor elkaar gekregen een zwembad, ligstoelen, een terras én een bar te maken. Efficiënt is de indeling zeker en dat maakt toppunt van het guesthouse ook meteen het middelpunt. Drie keer per week kun je er gratis eten wanneer je een drankje besteld. 70 baht voor een biertje en een gratis buffet is niet verkeerd natuurlijk. Hoewel het dus best prijzig is, krijg je er wel veel voor terug!

Nadat we twee nachten in Cheeky Monky’s sliepen verhuisden we naar Lucky Mother Bungalow (lees onze review, gelegen aan Chaweng Beach. Hier sliepen we ook twee nachten voor we verder gingen naar Lamai Breach om te slapen bij K.T Samui Residence (onze review)

Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak Cheeky Monkey's Hostel, Guesthouse, Place REVIEW. Hip guesthouse in Chaweng, Ko Samui, Thailand. Zwembad op het dak

Cheeky Monkey’s op Agoda Cheeky Monkey’s op Booking.com