BanTo Guesthouse

BanTo Guesthouse
7.3

Netheid

7.5 /10

Personeel

7.0 /10

Wifi

5.5 /10

Locatie

8.0 /10

Prijs/kwaliteit

8.5 /10

Pluspunten

  • Prima kamer met een balkon
  • Gelegen op een rustige plek op loopafstand van het centrum

Minpunten

  • Geen wifi in de kamers

BanTo Guesthouse

Wij betaalden: 300 baht (ongeveer 8 euro), exclusief ontbijt

We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Fan
– Eigen badkamer
– Balkon
– Tv

Op doorreis naar Koh Yum slapen we een aantal nachten in Krabi Town. Omdat het laagseizoen is betalen we nog geen €8,- voor een kamer. Goedkoop slapen in Krabi lukt dus met gemak! Ook de rest van de guesthouses verlaagt namelijk in deze periode hun prijs.

BanTo op Agoda BanTo op Hotels.com


Netheid:

BanTo Guesthouse is erg netjes. Je mag je slippers beneden uitdoen voordat je naar je kamer loopt. Naast dat dit een Thaise traditie is, geeft het ook aan dat ze de boel schoon willen houden. De badkamer ziet er als nieuw uit en ook het bed is erg schoon.

Personeel:

24/7 zitten er allemaal Thaise vrouwen benden. Het lijkt wel alsof BanTo guesthouse een hangplek is voor de vrouwen uit de buurt. Gezellig is het wel! Verwacht geen diepgaande gesprekken in het Engels, maar ze kunnen het in ieder geval genoeg.

Wifi:

Alleen beneden in het restaurantje heb je internet dat niet erg goed te noemen is. Bij vlage gaat het snel. Whatsappen kan altijd.

Wij hadden beide een simkaart waardoor internetten op de kamer ook kan.

Locatie:

BanTo Guesthouse zit op een redelijk rustige plek op loopafstand van het centrum en de food market bij de rivier. De 7-eleven zit op vijf minuten lopen.

Prijs/kwaliteit:

Helemaal in het laagseizoen is de prijs/kwaliteit goed te noemen! De kamers zijn fris en mooi en de locatie is goed. Als je dan ook nog eens 300 baht betaalt dan is het helemaal feest! Goedkoop slapen in Krabi is in deze periode sowieso niet moeilijk, maar of je het zo goedkoop gaat vinden als bij BanTo betwijfelen we.

Een populair hostel in Krabi is Pak Up Hostel, een plek waar je veel backpackers vindt, ongeacht het seizoen. Bij Pak Up is het altijd feest!

BanTo Guesthouse, Krabi Town, Thailand. Schoon en goedkoop guesthouse in het centrum van Krabi. Tweepersoonskamer BanTo Guesthouse, Krabi Town, Thailand. Schoon en goedkoop guesthouse in het centrum van Krabi. Tweepersoonskamer met tv BanTo Guesthouse, Krabi Town, Thailand. Schoon en goedkoop guesthouse in het centrum van Krabi. Balkon BanTo Guesthouse, Krabi Town, Thailand. Schoon en goedkoop guesthouse in het centrum van Krabi. BanTo Guesthouse, Krabi Town, Thailand. Schoon en goedkoop guesthouse in het centrum van Krabi. Gezelligheid bij de receptie BanTo Guesthouse, Krabi Town, Thailand. Schoon en goedkoop guesthouse in het centrum van Krabi. BanTo Guesthouse, Krabi Town, Thailand. Schoon en goedkoop guesthouse in het centrum van Krabi. Schone badkamer

BanTo op Agoda BanTo op Hotels.com