Four Sons Village

Four Sons Village
7.4

Netheid

7.0 /10

Personeel

6.0 /10

Wifi

9.0 /10

Locatie

8.0 /10

Prijs/kwaliteit

7.0 /10

Pluspunten

  • Goede ligging
  • Complete kamers met kasten, tv, balkon
  • Goede wifi

Minpunten

  • Redelijk hard matras
  • Gehorig

Four Sons Village

Wij betaalden: 650 baht, exclusief ontbijt

Datum: We verbleven er in augustus 2016

Kamer:
– Tweepersoonskamer
– Airco
– Eigen badkamer
– Balkon

Four Sons op Agoda Four Sons op Booking.com Four Sons op Hotels.com


Voor de tweede keer in twee weken sliepen we in Bangkok. Na te hebben geslapen voor één nacht bij Sawasdee Bunglampoo Inn (lees onze review) en Lamphu House was het nu de beurt aan Four Sons Village. Op internet hadden we al gelezen dat niet alles even netjes is, maar we vonden het lang niet zo erg als sommige reviews op de hotel sites. Onze favoriet in Bangkok is overigens Lamphu House. Lees hier onze review.

Netheid:

Er wordt voor gezorgd dat de bedden en de badkamers schoon zijn. Toch kun je zien dat niet overal aandacht aan geschonken wordt. Aan de lobby en het trappenhuis is bijvoorbeeld al een hele tijd geen aandacht meer geschonken. Ook het balkon wordt niet onderhouden. Ons bankje had een gebroken plank en het doucheputje had ook zijn beste tijd gehad. Kleine dingen waaraan je kunt zien dat niet overal meer aandacht aan geschonken wordt.

Personeel:

Het receptiepersoneel is niet erg gemotiveerd, maar doet wel zijn werk. Dat er op de kamers gebreken zijn zou kunnen liggen aan de schoonmaaksters die het management niet op de hoogte stellen, maar dat weten we natuurlijk niet.De schoonmaaksters waren in ieder geval wel een stuk vriendelijker dan het personeel beneden.

Wifi:

Goed! Ze werken met een login systeem in plaats van een wachtwoord, maar je kan gewoon ingelogd blijven, waar je vaak bij andere accommodaties elk halfuur eraf gegooid wordt. Torrents zijn geblokkeerd. Maargoed, dat snap ik dan ook wel weer.

Locatie:

Four Sons Villa ligt na de eerste bocht in Soi Rambuttri, waar we eerder ook al verbleven bij Lamphu House. Je vindt er genoeg eetgelegenheden en het is altijd gezellig druk in de straat. Goedkoop en heerlijk kun je eten bij Yummy Yummy Restaurant een stukje verderop. Zeker een aanrader! Het enige jammere is dat Four Sons Village direct aan Soi Rambuttri ligt zodat je het geluid van de straat goed meekrijgt in je kamer.

Prijs/kwaliteit:

Slapen in Bangkok is prijzig. Voor relatief weinig geld krijg je bij Four Sons Villa een relatief goed uitgeruste kamer met een hufter-proof matras (plastic). Het matras ligt niet verschrikkelijk, maar ook niet voortreffelijk. Het grootste nadeel aan Four Sons Villa vinden wij dat het er erg gehorig is. Met name het geluid van de hal is goed te horen door de veltilatieroosters in de badkamer. Bewust sliepen we met de airco aan om het geluid te onderdrukken, terwijl we daar eigenlijk helemaal niet van houden.

Four Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse reviewFour Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse review  Four Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse review Four Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse reviewFour Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse review Four Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse reviewFour Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse reviewFour Sons Village, Bangkok, Thailand. Travelaar's hotel en guesthouse review

Four Sons op Agoda Four Sons op Booking.com Four Sons op Hotels.com