Thailand, Ayutthaya - Green Hostel

Thailand, Ayutthaya - Green Hostel
79

Netheid

9/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   6/10

    Locatie

    9/10

     Prijs/kwaliteit

     9/10

      Pluspunten

      • Koelkast
      • Airco én fan
      • Tv

      Minpunten

      • Zwembad tegen betaling

      Green Hostel (P.U. Guesthouse)

      Wij betaalden: 600 baht (≈ €15,-), exclusief ontbijt

      We verbleven er in augustus 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Eigen badkamer
      – Fan en airco
      – Koelkast

      (Update: Green Hostel heeft zijn naam veranderd naar P.U. Guesthouse)

      Green Hostel kan niet echt een hostel genoemd worden. Je hebt er geen slaapzalen en alle kamers zijn uitgerust met een badkamer.

      Green Hostel op Agoda Green Hostel op Booking.com Green Hostel op Hotels.com


      Netheid:

      Na een gesprek met de gastvrouw blijkt dat ze erg veel waarde hecht aan een schoon guesthouse. P.U. Inn Resort, aan de overkant van de straat is van dezelfde eigenaren en ook hier is alles spik en span. Qua styling zijn er misschien nog verbeterpuntjes, maar als je van porseleinen beeldjes houdt dan ben je hier op het goede adres;)

      Personeel:

      Het personeel is behulpzaam. Een jonge Filipijnse werkt bij het hostel die je graag de weg wijst. Echter werd ons, door de gastvrouw, een taxi naar Don Muang aangeboden voor ‘slechts’ 1000 baht. “Very cheap” zei ze nog, terwijl om de hoek mini vans vertrekken voor 60 baht per persoon. Geld verdienen is oké, maar je moet het niet te bond maken natuurlijk..

      Wifi:

      Wanneer het internet het deed, was het erg snel, echter kan je niet altijd op de stabiliteit rekenen. Wij hadden als backup een eigen simkaart die we als hotspot gebruikten. Wel zo handig als je een blog hebt:)

      Locatie:

      Het zit in een zijstraat van de ‘backpackers straat’ waar het, vooral ‘s avonds, vaak druk en lawaaiig is. In Green Hostel hoor je dit vrijwel niet. Wel zo lekker voor de nachtrust.

      Prijs/kwaliteit:

      Voor nog geen vijftien euro zit je op een lekkere plek in een lekkere kamer. Je hebt de beschikking over zowel fan als airco en je hebt een koelkast op de kamer. Dat is natuurlijk wel lekker! Biertjes bij de 7-eleven kun je lekker koel op je kamer opdrinken. Dat scheelt weer bahts!

      Voor 100 baht per dag kun je gebruik maken van het zwembad aan de overkant en je kunt er ook ontbijten.

      Green Hostel Ayutthaya, Thailand. REVIEW Green Hostel Ayutthaya, Thailand. REVIEW Green Hostel Ayutthaya, Thailand. REVIEW Green Hostel Ayutthaya, Thailand. REVIEW

      Green Hostel op Agoda Green Hostel op Booking.com Green Hostel op Hotels.com