Ao Nang Krabi Guesthouse

Ao Nang Krabi Guesthouse
70

Netheid

8/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   7/10

    Locatie

    6/10

     Prijs/kwaliteit

     8/10

      Pluspunten

      • Ruime kamer
      • Heerlijk bed
      • Koelkast

      Minpunten

      • 3 kilometer van het centrum van Ao Nang

      Ao Nang – Ao Nang Krabi Guesthouse

      betaalden: 300 baht (ongeveer 8 euro), exclusief ontbijt

      We verbleven er in september 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Fan
      – Eigen badkamer
      – Balkon
      – TV
      – Koelkast

      We hadden na ons avontuur op Koh Jum nog iets meer dan een week voordat we naar Maleisisch Borneo vlogen. Deze week gebruiken te om ons te richten op de site en even bij te komen van alle avonturen die we maakten met allemaal mensen die uit Nederland langskwamen. Vanwege het laagseizoen konden we voor een goede prijs een ruimte kamer krijgen in Ao Nang Krabi Guesthouse. De naam is misschien wat verwarrend, maar het ligt echt bij Ao Nang.

      Ao Nang Krabi op Agoda Ao Nang Krabi op Booking


      Netheid:

      De schoonmaakster van Ao Nang Krabi Guesthouse kreeg op haar kop toen ik naar beneden ging om te vertellen dat de badkamer nogal smerig was. Verder was de kamer wel schoon dus ik neem aan dat het gewoon vergeten is. De stoel op het balkon was uit elkaar gevallen, maar het was niet druk in het guesthouse dus de stoel werd meteen vervangen. Op het badkamerincident na verder niets op aan te merken.

      Personeel:

      Het meisje achter de balie was erg vriendelijk, maar het was duidelijk dat ze zich dood verveelde. We zijn vier dagen in het guesthouse geweest en in deze tijd waren slechts twee andere kamers  bezet. Er is niet veel op aan te merken want ze was gewoon behulpzaam op de momenten dat het nodig was.

      Wifi:

      Bij vlage was het internet erg snel, maar niet altijd. Gelukkig hadden we een Thaise simkaart waarmee we de internetloze periodes konden opvangen. Wanneer het internet het deed was het overigens redelijk snel.

      Locatie:

      Het guesthouse zit nogal afgelegen. Zo ben je pas na drie kilometer bij het strand van Ao Nang. Gelukkig zitten er wel genoeg eetgelegenheden en supermarktjes op loopafstand. Het strand van Ao Nang is sowieso eigenlijk geen plek om lekker op het strand te liggen, maar voor het idee is het toch wel lekker dat je dichtbij de zee zit:)

      Prijs/kwaliteit:

      Voor een hele goede prijs heb je een grote kamer met alles wat je nodig hebt. We waren er in het laagseizoen dus de kans dat de prijs minimaal verdubbelt in het hoogseizoen is aanwezig. Ookal zou 600 baht voor deze kamer alsnog meer dan redelijk zijn. Het enige minpuntje is de locatie die, hoewel vlakbij genoeg voorzieningen, niet bij het centrum van Ao Nang ligt.

      Ao Nang Krabi Guesthouse review. Ruime, complete kamers Ao Nang Krabi Guesthouse review. Ruime, complete kamersAo Nang Krabi Guesthouse review. Balkon met uitzicht Ao Nang Krabi Guesthouse review. Restaurantjes aan de overkantAo Nang Krabi Guesthouse review. Badkamer

      Ao Nang Krabi op Agoda Ao Nang Krabi op Booking