A-Mansion Hotel

A-Mansion Hotel
77

Netheid

7/10

  Personeel

  8/10

   Wifi

   8/10

    Locatie

    8/10

     Prijs/kwaliteit

     8/10

      Pluspunten

      • Dichtbij de food market en het centrum

      Minpunten

      • In 2016 was de badkamer niet echt schoon
      • Tot middernacht geluidsoverlast van Pak Up Hostel

      A-Mansion Hotel

      betaalden: 350 baht, exclusief ontbijt

      We verbleven er in oktober 2013 en september 2016

      Kamer:
      – Tweepersoonskamer
      – Fan
      – Eigen badkamer
      – Balkon
      – TV

      Voor de tweede keer in drie jaar sliepen we bij A-Mansion Hotel nadat we in 2013 er ook al sliepen. Toen bleven we er vijf nachten, deze keer was het er maar één, omdat we dichtbij het vliegveld wilden overnachten.

      A-Mansion op Agoda A-Mansion op Booking


      Netheid:

      De goedkope kamers van A-Mansion vind je in een ander gebouw dan waar de lobby is, aan de achterkant van het ‘hoofdgebouw’. De kamers zijn prima, maar de badkamer was niet bepaald schoon te noemen. De vorige keer was de badkamer een stuk schoner. Misschien hebben we de tweede keer gewoon pech gehad.

      Personeel:

      We sliepen er deze keer maar één nacht, maar de vorige keer was het personeel erg aardig! Drie jaar geleden troffen we een hele leuke meid achter de receptie die erg behulpzaam en vriendelijk was. Ook de schoonmaaksters houden van lachen. Deze keer hebben we dus niet veel contact met het personeel gehad, maar we hebben er in ieder geval goede herinneringen aan.

      Wifi:

      Door het hele complex heb je een goede verbinding en een goed signaal. Niet veel op aan te merken dus.

      Locatie:

      A-Mansion ligt ongeveer tweehonderd meter van de food market bij de rivier, waar je heerlijk kunt eten voor ongeveer één euro. Het bijgebouw met de goedkope kamers ligt naast de parkeerplaats van het hotel een beetje achteraf. Vanaf het uiteinde van het balkon kun je nog net de hoofsstraat zien. Lekker rustig en toch centraal. Anders dan we ons de vorige keer konden herinneren hadden we nu meer van de muziek van Pak Up Hostel meegenieten dan de vorige keer. De muziek stopte om 12 uur dus dat valt op zich wel mee.

      Prijs/kwaliteit:

      Dit is de tweede keer dat we in het laagseizoen bij A-Mansion sliepen en eigenlijk valt er niet over te klagen. Voor acht euro heb je een lekkere plek voor een goede prijs. Als je het vergelijkt met de andere prijzen dan is A-Mansion samen met BanTo Guesthouse (onze review) één van de goedkoopste guesthouses in Krabi.

      A-Mansion Hotel Krabi, Thailand. Goedkope kamer A-Mansion Hotel Krabi, Thailand. Goedkope kamer. ReviewA-Mansion Hotel Krabi, Thailand. Warm water in de goedkope kamer.A-Mansion Hotel Krabi, Thailand. Gallerij. A-Mansion Hotel Krabi, Thailand. Gallerij. Review.A-Mansion Hotel Krabi, Thailand. Voorgevel van het hoofdgebouw.A-Mansion Hotel Krabi, Thailand. De goedkope kamers naast het hoofdgebouwA-Mansion Hotel Krabi, Thailand. Lobby.

      A-Mansion op Agoda A-Mansion op Booking