Gereviewde slaapplekken Thailand

In Thailand hebben we tot nu toe guesthouses gereviewd in:

  Ao Nang
  Ayutthaya
  Bangkok
  Kanchanaburi
  Koh Lanta
  Koh Jum
  Koh Samui
  Koh Tao
  Krabi

Lees ook over onze uitgaven en andere handige informatie over Thailand.

Aan het begin van onze reis in 2013 startten we ons allereerste Azië avontuur in Thailand. We kwamen er al snel achter dat dit een fantastisch land is! We werden verliefd op de mensen en natuurlijk het eten. Het land van de glimlach deed wat ons betreft echt zijn naam eer aan. Na een halfjaar in onze tweede reis door Azië in 2016 kwamen we wederom in het land. We startten in Bangkok, om vervolgens via Kanchanaburi en Ayutthaya richting het zuiden te vliegen. Hier bezochten we verschillende eilanden waaronder Ko Lanta en Ko Samui.

Tijdens de maanden in Thailand kom je natuurlijk in veel hotels, guesthouses, homestays en hostels. Omdat we weten dat jij natuurlijk ook graag een lekkere slaapplek hebt, hebben we besloten al onze slaapplekken te reviewen en op Travelaar te zetten. Op deze manier kunnen we je adviseren waar te slapen of waar juist niet. We proberen het zo objectief mogelijk te benaderen want meningen zijn natuurlijk verschillend:) Mocht je toch echt een totaal andere meningen hebben of wil je iets kwijt over een accommodatie die we gereviewd hebben dan horen we dit natuurlijk graag!

Wanneer je besluit een accommodatie te boeken via onze review pagina’s, krijgen wij een klein percentage van jouw boekingsbedrag. Dit kost jouw overigens helemaal niets! We zullen er niet rijk van worden, maar als je je bedenkt dat we door jouw boeking weer een lekkere phad thai kunnen kopen dan zijn wij allang blij en erg dankbaar;)