Maleisië, Perhentians - Senja Bay Resort

Maleisië, Perhentians - Senja Bay Resort
60

Netheid

6/10

  Personeel

  6/10

   Wifi

   2/10

    Locatie

    10/10

     Prijs/kwaliteit

     7/10

      Pluspunten

      • De locatie is perfect!
      • Goede bedden
      • Eigenaar spreekt goed Engels

      Minpunten

      • Onderhoud
      • Personeel spreekt geen Engels
      • Begin 2016 was er vrijwel geen wifi

      Senja Bay Resort

      Wij betaalden: 70RM,- per nacht (niet online), exclusief ontbijt

      Datum: We verbleven er in februari 2016

      Kamer: Tweepersoonskamer met fan en eigen badkamer

      We verbleven een aantal nachten in twee verschillende hutjes van Senja Bay Resort. Eén achteraan, hoog tegen de heuvel en een op het strand. De prijs van 70 ringgit is alleen wanneer je aan komt en geluk hebt dat er een hut vrij is. Let hier dus op. Zorg trouwens dat je niet in het weekend aankomt want dan zijn er veel Maleisiërs die het weekend op de Perhentians vieren. Minder kans op een slaapplek dus.

      De twee nachten voordat we bij Senja sliepen, verbleven we bij Ombak Resort omdat het weekend was en een slaapplek dan niet gegarandeerd is. Daarom boekten we voor de zekerheid twee nachten bij het prijzige resort. Lees onze review over Ombak.


      Netheid: Over netheid zijn we niet echt te spreken bij Senja Bay Resort. Onderhoud wordt er nauwlijks gepleegd en de badkamers zijn niet altijd even schoon. De bedden zijn wel schoon en netjes.

      Personeel: We hebben een aantal gesprekken gehad met de Indiaase eigenaar die ons een hoop vertelde over het eiland en Senja Bay Resort. Best een aardige man. Vrijwel al het personeel is Indiaas en op de eigenaar en zijn zoon na spreekt nauwlijks iemand Engels. Niet altijd even handig, vooral bij het bestellen van eten dat afwijkt van de kaart. Toen ik ziek was had ik echt veel zin in een Sinaasappel, wat niet echt moelijk moet zijn lijkt me. De jongen in de bediening wist niet wat hij ermee aanmoest en rekende maar 8 ringgit voor de sinaasappel omdat er ook een sinaasappel in een orange juice gaat.

      Wifi: De eigenaar van Senja Bay Resort vertelde ons dat een aantal weken geleden een graafmachine de kabel met het vasteland heeft vernield. Hierdoor zou het probleem ontstaan zijn dat er nauwlijks internet is op het eiland. Op verschillende aanplakbiljetten zagen we dat een week na ons verblijf het probleem verholpen moest zijn. Heb je hier een update over? Laat het weten.

      Locatie: Eén van de mooiste locaties die we gehad hebben. Aan het einde van het strand, op steenworpafstand van alle restaurants is het lekker rustig. Hoewel Senja Bay Resort zelf ook een restaurant heeft, is het hier bijna altijd rustig omdat het aan het uiteinde van het strand ligt. Het snorkelgebied, waar geen boten mogen komen, ligt pal voor Senja dus je kunt je duikbril pakken en het water in plonzen. Het eerste hutje waarin we verbleven zit hoger op de heuvel met een erg mooi uitzicht! Het tweede huisje staat op het strand op een meter of tien van het snorkelgebied. Perfect!

      Prijs/kwaliteit: De locatie maakt veel goed voor Senja Bay Resort. We zijn altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteitverhouding de locatie is dan ook de reden dat we Senja opnemen in onze aanraders. Als je op het het Perhentian Kecil bent dan zou ik zeker checken of hier een kamer vrij is! Voor 70 ringgit is de prijs erg goed, maar wanneer je het dubbele betaalt (bij een boeking) gaat de prijs/kwaliteit onderuit.

      Senja Bay Resort, Perhentian Kecil. Perhentian Eilanden. Senja Bay Resort, Perhentian Kecil. Perhentian Eilanden. Senja Bay Resort, Perhentian Kecil. Perhentian Eilanden. Senja Bay Resort, Perhentian Kecil. Perhentian Eilanden.Senja Bay Resort, Perhentian Kecil. Perhentian Eilanden.